Nyt se kauan kauattu ompelukärpänen on vihdoin tullut ja puraissut... Eilen yhtäkkiä tuli into ommella kuopukselle mekko:

116251.jpg

Kaavat löytyi viikolla huutonetistä huutamastani lehdestä; Suuri Käsityölehti 6-7/2005. Sen verran ohjetta muokkasin, että laitoin ihan resoripääntien, kun oikeasti olisi kuulunut laittaa alavarat ja niskan puolelle pieni halkio ja nappi. Muutoksen tein ihan sen vuoksi, että saa neiti itse puettua mekon päälleen:) Vielä lähikuva tuosta alaosan vekeistä, mihin tuossa mallissa ihastuin. Malli oli niin kiva ommella, että työn alla on jo toinen samalla mallilla, mutta yksivärisenä ja kukkabrodeerauksilla. Siitä kuva sitten kun lähipäivinä valmistuu.

116252.jpg

Niin, piti vielä mainita, että kankaat mekkoon löytyi ihan omasta vaatekaapistani:) Mulla on noista kankaista ollut tehtynä sortsit ja liivipaita, jotka eivät ole olleet montaa kertaa käytössä, koska malli/koko oli jotenkin hassu. Kovin isot kädentiet liivissä, ja sortsit myös jotenkin telttamaiset minulle. Nätti kangas pääsi nyt uusio käyttöön. Myös tulossa oleva mekko on omasta vaatevarastostani. Kuka ihme on joskus ostanut pinkin poolopaidan... En mä poolopaitoja useasta yrityksestä huolimatta voi pitää kun alkaa ahdistamaan kaulaa... Todellisia kierrätysmekkoja siis:))