Mulla soi täällä kuopuksen kerhoillessa iskelmäradio Tosi Lujalla johtuen siitä että nyt on Toostai:) Meillä kun ei musiikkia kuule muuta kuin smurffeja taas jos kuopus on kotona. Jos yrittääkin kuunnella jotain muuta, niin ei sitä vaan kuule. Mutta maanantai ja toostai on mun musiikkiaikaa!

Koko toostai-juttu lähti aikoinaan siitä, kun ystäväni kysyi kuopukselta että "olitko eilen kerhossa" Kuopukselta puuttuu vielä muutama kirjain varastosta, ja hän sanoi: Mää käyn maanantaina ja toostaina keehossa. Siihen ystäväni että "niin mutta olitko sä eilen kerhossa?" No taas alkoi "Mää käyn maa..." Ystävä: Juu kyllä mä sen tiedän että sä käyt maanantaina ja torstaina kerhossa, mutta oliko eilen kerhopäivä... Sitten alkoi jo kuopuskin hermostua ja tokaisi "En mää vaan tiedä mikä päivä eilen oli, mutta jos oli maanantai tai toostai niin oli keehopäivä".

Ei oikein vielä ollut (ole vieläkään) hallussa että onko eilen/tänään/huomenna/huomisenjälkeen. Mutta tietää kyllä mikä viikonpäivä on kerho, millon tulee nalleluppakorva tai harri ja dinot. Siinäpä ne tärkeimmät etapit toistaiseksi. Ja äiti kyllä huolehtii että pysyy kärryillä siitä että mikä päivä on milloinkin;)

Nyt lähden tuota autoa harjailemaan... Onneksi räntäsade loppui. Ainakin meidän oma tie on ihan märkä ja hyvän näköinen ajaa. Toivottavasti pikatie on kans, eikä ole täynnä loskaa!!