Tarjuska muisti haasteella....

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Vastaukseni (edelleen samat vaatteet, kuin silloin haasteen saadessani):
Mustat farkut, punainen t-paita, jalassa itse neulomani sukat. Ja tietty pikkarit ja rintsikat löytyy myös=) Koruja löytyy tällä hetkellä vain korvikset. Sormukset ei ole sormessa (omistan siis vain nuo kihla- ja vihkisellaiset), koska kolmannen lapsen jläkeen eivät ole jostain syystä enää kunnolla mahtuneet, vaikka muuten entisissä mitoissa suunnilleen olenkin. Käytän niitä lähinnä juhlissa vaan. Kaulakorukaan ei tällä hetkellä ole kaulassa, vaikka yleensä käytänkin.

En osaa nyt oikein tätä haastaa eteenpäin, mutta vapaasti tämän saa mukaansa napata=)

Haasteellista on ollut myös virkkauksen saralla. Olen yrittänyt virkata pitsiliinoja. Kaksi ensimmäistä yritelmää meni purkuun, kun loppusuoralla en saanut kuviota täsmäämään useasta yrityksestä huolimatta. Kolmas on nyt koukulla (helpompi malli).

Mutta, olen tässä miettinyt. Kun pitsiliinat on kyllä kivoja, mutta... En tiedä onko niille niin kovasti mulla käyttöä. Mutta tämä huivi sykähdyttäsi mieltä. Ja tuota mun virkkauslankaakin olisi juuri se 200g, mikä ohjeessa sanotaan huiviin menevän juuri tuota samaa lankaa! Jos teen ensin liinan, niin lanka ei riitä huiviin. En ole kyllä varma, osaanko tehdä tuota huivia. Jotenkin olisin kyllä kallistumassa tuon huivin puoleen, olisi ehkä enemmän/hyödyllisempää käyttöä kuin liinalla.