Tietty nyt on langaton lokakuu, eli lankoja ei tähän osoitteeseen pitäisi pahemmin lähiaikoina tulla... Mutta silti! Pipo-ohje julkaisiin Novitaklubissa viime maanantaina, ja siitä olin valinnut palkinnoksi 2 kerää violettia Teddy Galaxia. Ei vielä tänäänkään ole postilaatikkoon tullut:(

No, tämän viikon taidan odotella vielä rauhassa (omat langat kyllä riittävät siksi aikaa ja pidemmällekin). Silti vähän mietityttää että jos ovatkin hukkuneet matkalla. Vai onko Postimies napannut langat vaimolleen. Tai jos hän onkin päättänyt kokeilla itse neulomista, ja viikon kuluttua laatikkoon ilmestyykin valmis neule;)

Todennäköisesti olen vain turhan hätäinen...

Niin, pitäisi keritä kirpparille puikko-ostoksillekin. Katsoin ruokakaupassa pyöröpuikkoja. Perjantaina toisessa kaupassa maksoi 40cm pyöröt yli 6 euroa, ja eilen toisessa ei niin lyhyitä edes ollut. Yhdellä kirpparilla on valtava valikoima puikkoja ihan reilu parilla eurolla kipale. En tiedä ovatko uusia vai käytettyjä, mutta mulle sillä ei niin ole merkitystä, kunhan ovat kunnossa! Mahtaiskohan miehellä olla asiaa keskustaan... Osaa kyllä ostaa puikkojakin kun annan ohjeet.