Huhtikuun aketti kyllä kotiutui postista jo keskiviikkona, mutta en ole ehtinyt vielä näyttämäön mitä siitä tuli. Siis kertakaikkiaan ihana paketti, olen ihan täpinöissäni:
1518014.jpg
Kuusi kerää vaaleanruskeaa Garnstudion Muskatia... En ole koskaan tätäkään lankaa ennen nähnyt livenä, mutta on aivan ihanaa lankaa!! Egyptiläistä merseroitua puuvillaa, ihanan pehmeän tuntuista. Jopa isäntäkin sanoi että ompa hyvän näköistä ja tuntuista!! Ja on muuten kivaa neulottavaakin, luistaa hyvin puikoilla. Juu, pääsi siis vappuna jo puikoillekin, kun päätin että oli kiire tai ei, niin vappuna lomailen... Etukappale ja puolitoista hihaa verkkoneuleesta on jo valmiina. Malli on eri langalle, mutta luin että kävisi vaihdokkaaksi malliin tuo Muskat. Toistaiseksi ainakin näyttää hyvältä, vaikkakin hihan yläosassa jouduin soveltamaan, kun ohjeen mukaan ei onnistunut. Ohje varmaan on oikein, mutta jotain tein väärin. Sovelleltuani aikani tuntuisi nyt tulevan hyvä. Kiitoksia siis SNY:lle kovasti langasta! Tiesin heti että tuollainen tuosta tulee...

Kaksi kerää Novitan Bambua yhdistyvät edellisen pakeitn Bambujen kanssa, ja niistä tulee mulle kesätoppi. Kiitoksia niistäkin =)

Minni-munasta löytyi kaikenlaista kivaa. Sydän marmeladit tulivat minulle, neiti 6v sai munassa löytyneet tikkarin, pillin, pinssin ja avaimenperäjojon. Pakko se oli lasta lahjoa, kun oli niin nätisti ollut mukanani Matkahuollossa työasioissa. Vietiin yksi ompelukone sinne, kun sain sen myydyksi. Eli kiitoksia sanoo myös tytär, oli ihana yllätys =)

Tässä kuussa sitten selviää, kuka näiden pakettien ja muistamisien takana on ollut. Jännittää jo hieman, mutta mitään aavistuksia mulla ei vielä salaisesta ystävästä ole... Eli salaisuus säilyy vielä kotvan aikaa ennenkuin paljastuu...