Kyllä oli kauheeeta. Eilen kahdeksalta käynnistin koneen ja latasin sähköpostit, ja kun meinasin netissä katsoa jotain juttua, napsahti yhteys poikki. Tuo purnukka (onko sit modeemi vai mikä lieneekään) on välillä temppuillut, mutta on aina auttanut kun nyppää virtajohdon pois ja laittaa takaisin. Mutta kun johdon laitoin takaisin, kone herjasi vaan että verkkokaapeli ei ole kytketty. No, kone sammuksiin ja kaikki pois ja takaisin paikoilleen. Ei auttanut. Mikään merkkivalo purnukassa ei palanut... Viestiä miehelle töihin, mutta ei keksinyt mitään hätäratkaisua. Kyllä oli hirvittävä päivä, näköjään sitä on päässyt pikkuisen addiktoitumaan... Selityksen makua, että et päässyt työposteja katsomaan, kyllä sitä olisi sitten juuri eilen pitänyt yhtä ja toista neuleisiin liittyvääkin katsoa...

Mies tuli kotiin töistä ja totesi että eihän toi purkki ole edes päällä. Minä siihen että sitähän mä olin päivällä koittanut sanoa, että ei tule virtaa ei... No, näppärä mies purki koko laitteen, ja totesi että joku osa on lämmettyään posahtanut irti. Tullut tiensä päähän tuo aparaattori siis. Uutta ei siihen aikaan enää lähtenyt ostamaan, kun kriittisesti oli juuri mennyt kaikki liikkeet kiinni.

Illalla saatiin kaverilta uusi yhteyslaite lainaksi siksi aikaa että keritään oma ostamaan:) Pääsi sitten kymmenen aikaan laskuja maksamaan ja posteja lukemaan. Ja mikä tärkeintä, neuleblogeja lukemaan:)))