Mistä sitä aikaa mahtaisi saada ostaa... Heti kun työnteko on palannut "normaali"aikatauluihin ja on hieman ylimääräistäkin aikaa, alkaa noita idoita pukata. Jos aikaa ei missää pien myydä, mut pitäisi laittaa kirjasto- ja blogienlukukieltoon.

Eilen luin illalla/yöllä jotain kirjastosta mukaani tulluta vanhaa Novitaa, ja siinä oli chenillelangasta koukkuamalla tehty laukku. Haluan sellaisen! Mulla olis kaapissa yksi musta lanka jolla ei ole ollut käyttöä (ostin muka joskus sormikkaisiin, vaan ei onnistuneet silloinkaan). Ei ole mitään chenilleä, mutta tuntuu pikkasen sellaiselta joten sopisi siihen projektiin. Mutta ei ole sellasta koukkuamisvälinettä (onko se sitten puikko vai koukku), joten en yöllä aloittanut. Eikä se kassi huomiseen pohojanmaanreisuun ehtisikään, joten periaatteessa ei kiirettä. Lavikolta varmaan saisi sellaisen koukun (mä en tiedä tästä kaupungista muita tuollaisia liikkeitä, enkä sitäkään onko Lavikkoa enää edes olemassa).

Älkää kiitos muistuttako, että vielä viime kesänä katsoin hitaasti neulottuja kasseja=X Taidan tulla jotenkin jälkijunassa näissä trendijutuissa. Niinkun leveähköt farkkujen lahkeet. Vuosi sitten mulla vielä oli vaan kapeita. En ole koskaan sietänyt leveitä pultteja. Ja nyt mulla on noissa uusissa farkuissa jo vähän leveämmät lahkeensuut (varmaan siis aika suorat, ei mitkään purjeet), vaikka niistäkin kavensin ympärysmitasta heti 5cm pois kun kaupasta tulin... Niukkamallisiin trikoopaitoihin siirryin oikeastaan vasta viime vuonna, kun muilla niitä on ollut jo varmaan iät ja ajat. Muutokset kato vaatii aikaa ja sopeutumista ilmeisesti;)

Sitten tekisi mieli värjätä lankoja, kun varmaan jokatoinen bloginpitäjä on jo niin tehnyt. Kaapissa olisi punaista ja keltaista karamellivärijauhetta vuodelta -93. Ostettu joskus esikoisen junakakkuun ja ovat melkein täysiä purkkejä. Mahtaisko ne soveltua... Googlella löytynee tarkat ohjeet moiseen hommaan. Ai mutta ei ole lankoja... Ja langan ostokielto päällä kunnes viemärit onmaksettu. Eli siirretään eteenpäin, niin ei tule paineita liioista langoista.

Joku muukin kuningasajatus oli viime yönä, mutta en taas enää muista. Tuppaa yöunet käymään vähiin, kun on vaan pakko neuloa öisin (saa rauhassa tehdä eikä kukaan häiritse). Ja aamuseitsemältä ylös että pojat lähtee kouluun. Tänäaamuna tosin esikoinen herätti 7:50 kuiskaamalla "äiti me mennään nyt". On ne vaan niin omatoimisia kun joskus nukun pommiin rankan neulomisyön jälkeen, vaikka muullon saa hoputella!

Palmikkolapasessani on jo peukalokin paikallaan. Kaveri tuolle puuttuu vielä. Välissä teen miehen lapaselle paria, ja se onkin jo peukalokiilassa saakka:)