Tai oikeastaan sain loppuun jo edellispäivänä, mutten ole vaan ehtinyt tänne aiemmin postailla. Siis enhän nyt sentään koko lankavarastoani saanut loppumaan, mutta tuo Jenga loppui vihdoin ja viimein. Tosin loppua kohden siihenkin alkoi jo tottumaan, niin että ei tuntunut enää niin kamalaltakaan... No en nyt ihan heti ryntää lisää kuitenkaan ostamaan.

Kuopuksen kaulahuivi valmistui, ja on oikeastaan ihan nätti. Mallineuletta pohdein pitkään; kokeilin ja purin vuorotellen. Sileä neule alkoi rullaamaan kepulikonsteista huolimatta. Ainaoikein tuntui niiiin tylsältä. Tässä lopullisessa versiossa on sitten niin, että on aina kolme oikeaa kerrosta ja kolme nurjaa kerrosta vuorotellen. Kelpaa.

406387.jpg

Ja noista väreistä; jos olisin pipon aloittanut silloin kerän sisältä, siitä olisi tullut paljon nätempi! Tässä loppulangassa värit kun ovat jotenkin kauniimmin. Enemmän punaista ja keltaista, vähemmän sitä vihreää...

Ja loppukevennykseksi... Kun aina kysytään, mikä ihme meitä porilaisia vaivaa, niin voikos siihen enää selvemmin vastata:

406389.jpg

Näitä olen tehnyt eilisen päivän, yhdeltä foorumilta näitä alunperin tilattiin, ja toivottavasti vielä lisääkin saan tehdä=) Työjuttuja siis...