Minullakin nyt on läppäri... Iltakäyttöön tarkoitettu... Siis niin, ettei tarvitse aina istua työhuoneessa jos netissä olen. Voin vaikka facebookia selailla tässä samalla kun katson telkkaria. Tai lukea neuleblogeja kun neulon illalla... Tykkään! Työkoneeksi tästä ei ole, ei jaksa pyörittää tarvitsemiani ohjelmia. Mutta tähän haluamaani käyttöön tämä sopii hyvin. Työsähköpostit tulee edelleen isolle koneelle, mutta niitä en enää päivystä iltaisin ja viikonloppuisin jatkuvasti. Riittää kun pariin otteeseen tarkistan. Ei käy niin, että vapaa aika meneekin yllättäen työasiota miettiessä.

Miehen veljeltä sain hänen kakkoskoneensa. Itsellään kun on käytössä nykyään uudempi. Nopeampi ja hienompi... Sillä ehdolla sain tämän, että jos kesällä veneessä uusi ei suostu toimimaan, saa sitten tämän hakea. Sopii kyllä minulle. I-kirjain tässä vähän brenkkaa; on jostain syystä vaihdettu jostain muusta koneesta. Mutta sekin toimii kyllä, kun muistaa painaa vähän lujempaa.

Onhan meillä tuo miehenkin kannettava. Mutta olin haaveillut omasta. Saa sitten suosikkilinkkeihin tallentaa omat jutut, ja muutenkin tehdä oman näköisen. Ei huku käsityöohjeet metsästys- ja veneilyasioiden joukkoon ;)

Nyt pitää alkaa töihin. Illalla lupasin jatkaa jo ennen joulua aloittamiani siililapasia. Tuntuu kovin työläältä neuloa sekaisin Nallea ja hapsulankaa... Toisia en sitten kyllä tee, kun nuo saan valmiiksi. Tykkään kyllä tehdä tytölle lapasia, ja hän käyttää niitä mieluummin kuin kaupan kintaita. Mutta kiitos, ensi kerralla ihan normilankoja...