Novita muisti minua taannoisen palautteeni johdosta:) Tuli tänään postissa molemmat toivomani värit tuosta moniraidasta, siis seiskaveikkaa nämäkin. Vielä ei näille ole suunnitelmaa, varmaan sukkia tai lapasia. En osaa seiskaveikkaa oikein muuhun soveltaa, ainakaan yhden kerän mittaista määrää.

52732.jpg

Tämä muutti jo perjantaina. Mies soitti Prismasta että Teddyä ei sieltä löydy keskimmäisen pipoon. Hihkaisin sitten että tuo 80cm pyöröpuikot kokoa 4,5 että pääsen kokeilemaan möbiuksen tekoa. Puikot löytyivät ja tulivat kotiin. Samaan henkäisyyn sitten kysyin mitä maksaa Tennessee-lanka. Ei maksanut kuin 3,99€ joten pyysin tuomaan yhden kerän. Ei ollut vaaleanpunaista eikä pinkkiä, joten seuraava vaihtoehto oli vaalea liila. Kovin oli muutenkin pienet värivalikoimat yleensäkään mitään lankoja tuolla... Pakkohan sitten niitä sukkia oli aloittaa jo heti perjantai-iltana, kun kuopuksen kanssa oltiin kaksin kotosalla. Tuijotettiin Muumi-filmejä melkein koko ilta ja minä neuloin... Mies meni poikien kanssa laskettelemaan:)

52733.jpg

Ja tässä tämän Möbiuksen aloitelmaa. Ei tuosta kuvasta kovin selvää saa, ja lankakin on nyt mitä sattui löytymään... Mutta saan vähän suuntaa minkä kokoinen siitä tulee, niin tiedän sitten kun "oikeita lankoja" menen ostamaan, että paljonko menee. Sitä en kyllä ymmärrä, miksi ihan sitten lopussa - siihen on mulla vielä pitkä matka - resorin loppureunassa silmukoita lisätään. Eikö se resori sitten lörpsähdä...

52734.jpg