Huh huh, vieläkin kyllä väsyttää, ei enää jaksa ihan niin kuin nuorena. Vaan kun joskus oppisi sen muistamaan aiemmin, eikä vasta seuraavana aamuna... Hieman rankka viikonloppu takana, mutta oikeesti olosta ja väsymyksestä huolimatta en valita! Kyllä se taas oli sen arvoista!!

Meillä oli lähihoitsuluokan tapaaminen, perinteiseen tapaan näin syksyllä se on mökkiolosuhteissa. Ulkona sää oli aika sateinen ja viileä, mutta sisätiloissa tarkeni. Takassa sai makkaratkin paistumaan. Ja karaokekin soi aamukahteen saakka, sitten ei enää jaksanut=)

Booga Bag (siis edellisen postauksen laukku) pääsi käyttöön. Ruuat ja juomat kyllä pakkasin isoon kassiin, mutta tähän sai auton avaimet, rahapussin, ajo-ohjeen mökille, ja kaikki pienet tärkeät jutut. Todettu on, että on siis käytössäkin aivan mahtava kassi=)

Todettu on sekin, että ei kannata ottaa alkoholipitoista juomaa mukaan samaa määrää kuin kymmenen vuotta sitten. Kotiin saa niitä sitten raahata takaisin... Ja että pitäisi muistaa syödäkin aina välillä. Mutta kun nälkä tulee kesken jutun tai karaokebiisin, sitä ajattelee että kohta pitää kyllä syödä. Ja muistaa sen asian sitten uudelleen vasta muutaman tunnin päästä... Ja itsensä tuntien, pitää varmaan sanoa kanssajuhlijoille ensi kerralla (siis ensi keväänä), että josko voisi joku hieman kysäistä onko joukon kuopus (juu oon jo 34, mutta melkein ainut alle nelikymppinen porukasta) muistanut mitään kiinteää suuhunsa laittaa. Sitä kun näköjään oikeesti voi aikuinen ihminen sen joskus unohtaa. Juttelee samassa pöydässä kun muut syövät, on juuri ottamassa leipää pussista, ja sitten soi puhelin. Pitkän puhelun aikana sitten toiset saavat ateriansa loppuun, ja karaokekin taas jatkuu... Että silleen. Mitä tästä opimme?? Vai opimmeko kuitenkaan??

Mutta kaiken kaikkiaan, oli todella ihana viikonloppu. Eilinen oli onneksi kotona hyvin sopuisa päivä, niin sai äippä rauhassa huilailla (joo, en jaksanut edes ajatella puikkoja ja lankoja). Mies lähti yövuoroon illalla, ja kun lapset sain nukkumaan niin olin itsekin valmista kauraa. BB:n jälkeen telkkari sammuksiin ja nukkumaan=)

Nyt on taas uusi viikko, ja viikonloppu antoi uutta energiaa kaikesta huolimatta. Meillä on niin mahtava porukka, että sitä imee itseensä tapaamisissa aina ihan hirveet voimavarat seuraaviksi viikoiksi. Ja kuukausiksi. Oikein hyvää alkavaa viikkoa meille ihan jokaiselle. =)