Vaikkei tämä mikään osto- ja myyntipalsta olekaan, niin mainitsempa täälläkin. Laitoin tuon perusompelukoneeni huutonettiin. Jos siis kaipaat kestävää ja varmaa peruskonetta, joka ompelee mukisematta paksutkin saumat, käy vilkaisemassa! Lisätietoja koneesta annan mielelläni sähköpostitse (mhellman @ kolumbus . fi ja ylimääräiset välit pois) tai huutonetin kautta.

Syy miksi koneen haluan myydä, on yksinkertaisesti se että se on minulle tarpeeton. Ostin sen kakkoskoneeksi joulukiireisiin ekana yritysvuotenani, mutta sen jälkeen ostinkin sitten toisen kirjovan ompelukoneen, joten tuo jäi tarpeettomaksi. Kiireaikana sillä on ommeltu pyyheliinojen ja laudeliinojen päärmeitä, mutta muun ajan on ollut käyttämättä. Sanoisin että parissa vuodessa moni harrasteompelija käyttää konettaan enemmän kuin mitä tuota on käytetty.

Tässä vielä kuva koneesta, ja Huutonetin kautta löytyy lisää tietoa ja linkki lisäkuviin. Ja tottakai tarvittaessa saa tulla vaikka katsomaan tai kokeilemaankin!
511495.jpg

Työkiireissä on täällä kovasti eletty. Eilen tein Pahvien paidat valmiiksi, jotta pojat pääsevät huomenna lähtemään potkukelkoilla Haltille. Lisää aiheesta täällä...

Toppikin on edistynyt jo senttiä vaille kädenteihin saakka. Saa nähdä miten pärjään kädenteiden aloituksen kanssa, kun olen tehnyt koko ajan pyöröneuleena...