Järjestelin tässä puikkoni. Mulla on pitkät puikot olleet (ovat edelleenkin) sellaisessa metallisessa korkeassa mandariiniliköörin suojuspurkissa, ja sukkikset ja pyöröt on ahdettu aataminaikaiseen (siis miehen lapsuudenaikaiseen) Kis-kis-karkkipurkkiin. Jälkimmäinen on nykyisellään ollut tosi ahdas, sillä puikkokokoelmani on pikkuhiljaa alkanut kasvamaan.

Nyt otin suosiolla ne pyöröt pois, ja laitoin sellaseen muoviseen isoon karkkilaatikkoon (ne on tosi käteviä ne laatikot, ja saa ihan ilmaiseksi kaupasta). Se ei ole mikään nätti esillä ollessaan, joten sen jemmasin tuonne olohuoneen lanka-arkkuun... Nyt mahtuu sukkapuikot taas olemaan, ja voin perustellusti tilailla niitä bambupuikkojakin, kun paikkakin on mietitty valmiiksi=)

Tein myös puikoista tietokoneelle puikkotaulukon (oli joskus ennenkin mutta jäi aina päivittämättä ja oli vähän sekainen). Taidan tulostella sen lompakkoonkin, että tiedän onko vaiko ei, jos näkyy jossain tarjouspuikkoja... Kun nyt vaan muistan pitää tuon ajantasalla=)
783805.jpg

Melkein jo tilasinkin niitä lyhyitä puikkoja (kiitos Marsu vinkistä!), mutta sitten huomasin, että Lankakorissa alkaapi huomenna ale!! Maltan siis ainakin huomiseen. Siellä ainakin jotain bambuja on ollut. Ja saksankieleni on ihan sanakirjan varassa, joten mieluummin suomenkielellä tilailisin...