Päätin tässä lukaista suosikkilistan blogeja ennen kuin alan mitään tähdellisempää harrastaa tämän päivän osalta (voiko olla tarkeämpää tekemistä kuin roikkua koneella lukemassa neuloblogeja;), ja voi Puolipylväs ja yliveto, mitä sait nyt aikaan... Että sitten piti mennä mainitsemaan jostain Berrocon neulesivuista siihen tyyliin että siellä olisi jotain ohjeita!! Täällä kuule nyt ollaan tosi katkeria siitä että tosiaan sieltä löytyi ilmaisia ohjeita vaikka millä mitalla... Mä haluaisin ainakin tämän ja tämän, mutta kun... Ei tuo englanti oikein suju siinä määrin että osaisin alkaa tuollaisia tehdä. Terveydenhuoltoalan englannilla ei oikein näissä pärjää. Ei vaan, kiitos mari oikeesti kivasta linkistä, ehkä mä joskus saatan repästä ja yrittääkin:) Onhan sitä netissä neulesanastojakin, niin ehkä siillä pääseen alkuun.

Hieno juttu, että niin moni tekee ihan noilla ulkomaankielisilläkin ohjeilla  melkeen mitä vaan. Itse tyydyn vielä kauniiden kuvien katseluun, ja siihen että mietin ihmeissäni mikä on p1 ja k1. Varmaan joku silmukkakoodi sekin;) Tuolla mainituilla sivuilla sentään oli puikkojen koot ilmoitettu myös meikäläisillä mitoilla, samoin neuletiheydet.

Jos ihan rehellisiä ollaan, en uskalla tuollaisia vielä aloittaa senkään vuoksi että siinä vois käydä kumminkin niin, että en mä sitten osaisikaan, ja hermot menisi ja koko työ lentäisi pikapikaa kaappiin. Nyt tahin tuon verkkoneulospaitani kanssa. Harmitti kun jouduin melkein valmiin takakpleen purkamaan, mutta nyt sekin jo on taas puolivälissä saakka, ja oikeassa koossa (luulisin). Vähän on ollut jumitusta sen kanssa, sivukavennusten kohdissa oli jotain ihme ongelmaa kun jouduin ihan samassa kohdassa purkamaan aina muutaman kerroksen ainakin viiteen kertaan. Aina huomasin että jossain kohdassa on yksi silmukka tullut lisää tai hävinnyt. Viikolla tein tuota samalla kun kuopuksen kanssa katsottiin videoita tai pelattiin jotain, ja ilmeisesti keskittyminen herpaantui sen verran, että en aina oikein pysynyt kärryillä noiden langankiertojen ja ylivetojen kanssa. Ohje sinänsä on ihan yksinkertainen, eli jopa minä kyllä ymmärrän mitä kuuluisi tehdä.