Mies lähti yövuoroon töihin, ja tekee vielä aamun perään. Ja oli tänään jo normaalin päivän. Pikkasen on heilläkin siis kiirettä, ja yövuoroon ei meinaa millään väkeä saada.

Illalla mies oli ostamassa kuopukselle yövaloa. Soitti sitten että kahdesta on valita; punainen lattialle tuleva jalallinen sydänlamppu tai seinälle kiinnitettävä Nalle Puh -lamppu. Kuopus halusi sydämen. Ja kun sain kännykän pöydälle, huusi äkkiä että sittenkin nallepuh... Miehelle soitto että vaihda kuiteskin. Ihasteli sitten illan mittaan lamppua tuossa keittiössä. Nukkumaan mennessä mies alkoi laittaa lamppua seinään, niin alkoi ihan hirveä huuto ja poru... Me ällikällä päähän että mitä ihmettä nyt... No olisi kuulemma pitänyt ostaa se sydän!! Huoh... Ja vielä ennen vaihtoa olin kolmesti varmistanut onko varma että nallepuhlamppu! Ei nyt aleta ainakaan enää vaihtamaan, nimittäin se tuonne jo ruuvattiin kiinni kun ensin oli keskusteltu laitetaanko vai ei. Sydäntä kun ei siihen aikaan enää olisi voinut hakea. Kuulemma kelpaa nyt sitten tuo. Toivottavasti jatkossakin... Vielä kun löydetään tarpeeksi himmeä lamppu siihen että saa ottaa himmentimen pois välistä.

Palmasta aloittamani neule on muuten jo takakappaleen kädenteissä saakka:)) No tänään en oikein muuta ole kyllä tehnytkään...