Olen urheasti yrittänyt, mutta ei vaan kädet tykkää. Jostain syystä, muista neulomistani mohaireista poiketen, tämä saa käteni kutisemaan. Eli tarjolla olisi kolmesta vajaasta luonnonvalkoisesta Novitan Chic Mohair -kerästä yhteensä 75g. Saapi tarjota, tai mielelläni kyllä vaikka vaihtaisin johonkin muuhun mohairiin. Ei ole värilläkään niin väliä. Nuo tulevat ihan kirjeenä kotiin saakka, sillä saa kyllä litistettyä alle 3cm kirjeeseen.

358881.jpg

Ja sitten... Huoh... Mies sai isänpäiväpaketistaan tämän...

264154.jpg

Se kutisi, ja ennen vuorittamista tai muuta vippaskonstia päätin mennä siitä mistä aita on matalin, ja laitoin pesuun... Kävi näin:

358877.jpg

Eli levisi joka suuntaan. Mies parka käytti tätä pipoa työvälipipona, ja jos nyt päähänsä laittaa, niin ajaa kyllä ojaan tai rekan alle kun pipo menee silmille. Eli sitten sille kävi näin:

358879.jpg

Ja nykytilanne on sitten tämä:

358880.jpg

Alkuperäinen oli tehty kutosen puikoilla (kun kerran mulla se käsiala yleensä kiristää helposti). Nyt on vitosen puikot, ja yritän varoa ettei tule liian löysää...

Miehen puserossa aloitin muuten iltapäivällä jo raglankavennukset:) Jaa miten niin taas monta rautaa tulessa??

Seijakin sai tänään tasalukubongauspalkintonsa. Vaan oli vähän Posti runnellut lähetystä:( Onneksi sentään meni perille, ja luultavasti kaikki on tallessakin. Olisi silti jännä tietää mitä matkalla mahtoi oikein tapahtua. Yleensä pyrin kyllä hyvin pakkaamaan. Eikä paketissa ollut mitään missä olis ollut teräviä kulmiakaan tai jotain erityisen painavaa... Tutkimattomat ovat postin tiet...