Eilen tuli tuo huutonetistä huutamani Novita vuodelta 2002, ja tänään sitten se melkeinpä kuola valuen odottamani viime kevään Novita:

34391.jpg

Tuosta vanhemmasta ei oikein neulottavaa löytynyt, yksi lasten paita mutta se saa nyt kuitenkin odotella vuoroaan. Ommeltavaa löytyi kyllä jos tarvetta ilmenee. Tuossa nimittäin oli ihan kivoja juhlavaatteiden kaavoja. Yhden harsotunikan aion tehdä heti seuraaviin isompiin juhliin...

Viime kevään lehdestä sitten löytyikin jo tekemistä. Pari toppia pitää tehdä kesäksi, ja nyt seuraavaksi kun se Palma-toppi vaan ensin valmistuu (loppusuoralla jo ollaan:), teen tuon verkko/pitsineulepuseron! Aivan ihana!!

34385.jpg

34386.jpg34389.jpg34387.jpg

Tuli sitten tänään huutonetissä katseltua, ja nyt sitten odotan postipojan vierailua... Tahiti-lankaa on tulossa tummansinistä johonkin toppiin (jos ei suunnitelmat sen osalta muutu), ja roosakirjavaa tuohon verkkoneulokseen. Mies lupasi ylihuomenna käydä ostamassa kutosen puikot, kun ei mulla sellaisia kuitenkaan ole. Vitoset on ja seiskat, mutta kutosia en ole koskaan tarvinnut... Nyt ei sitten tarvi hetkeen käydä ostamassa lankaa kaupasta, sillä noissa riittää kyllä joksikin aikaa neulomista.

Kiitoksia muuten Riitta hintatiedoista! Laitan korvan taakse tulevan varalle:)

Nyt vielä hetkeksi topin kimppuun... Työkiireenkin sain tänään alta pois, eli uusia odotellessa ja metsästellessä ehtii hyvin neulomaan:)) Kuitit pitäis vaan taas kerran laittaa huomenna heti alta pois, mutta muuten sitten. Ja kuopuksen kanssa huomenna olen luvannut aamupäivän pelailla erinäisiä pelejä... Kuitit laitan kerhon aikana niin sitten onkin illalla hyvä mieli tehdä tuota toppia kohti loppua!

Tänään on muuten ollut kertakaikkisen hyvä päivä!