Kuopus sitten heräili aamusella, ja nyppyjä (paremminkin sellais paukamia tai ihottumaa) oli enää vaan säärissä ja käsivarsissa, sekä massussa pari pientä kohtaa. Soittelin silti neuvolaan ja kyselin mitäs tää nyt on, kerroin myös noista syksyisistä oireista. Ei se syksyinen todennäköisesti enteroa ollut eikä nytkään ole mitään rokkoa kun on jo menossa pois. Todennäköisesti joku jonkun viruksen aiheuttama juttu, että flunssaisena lykkää pintaan tuollaisen lievän nokkosrokon näköisen ihottuman. Ei tarvitse tehdä mitään kun menee itsellään noinkin nopeasti ohi. Jos pahenee niin sitten lekurille.

Aika kummallinen juttu. Mihinkään ruokaankaan en osaa yhdistää kun terkkari kyseli. Allergioita ei kuopuksella ole todettukaan, mutta geeninsä ovat sellaiset, että niitä voi kyllä tulla muodossa tai toisessa. Mutta tosiaan ei ole mitään ihmeempiä nyt syöty. Eli parantelemme flunssiamme, ja seuraamme tuota ihon reagointia sitä mukaa kuin reagointia tapahtuu.

No nyt muistin, että en sitten tuotte päiväkerhoon ilmoittanut poissaolosta. No, ehkä ovat jo huomanneet että meidän neiti ei tullut. En viitsi kesken kerhon soitella kun on sitten lapsilta pios se aika mitä täti puhelee puhelimessa. Ehtii sen torstainakin kertoa (jos ollaan kunnossa jo sillon) että kipeenä oltiin.