Olisi tarjolla vaaleansinistä Pirta Acrilla -lankaa, jos jollain olisi sille käyttöä. Postikulujen hinnalla lähetän (maksikirjeenä tulevat postikulut olemaan hieman vajaa 6e), tai vaihtoehtoisesti jos haluat vaihtaa johonkin itsellesi tarpeettomaan (neulomiseen liittyvään), niin unohdetaan ne postikulut. Turha siinä tapauksessa on postikuluja sömpliä edestakaisin.

Eli lanka on aika tasan tarkkaan 10v vanha, mutta säilytetty hyvisäs olosuhteissa. Keskimmäiselle siitä piti tulla ihan oikeasti neulepuku, mutta ei tainnut sitten tullakaan... Kuva langasta on postauksen lopussa. Materiaaliltaan nämä ovat 100% polyakryyliä, ja väri ihan inan vaaleampi kuin kuvassa. Kaikissa kerissä on 50g, myös siis vyötteettömässä. Alarivissä olevat värierää 49, ylhäällä vyötteellinen värierää 22. Vyötteettömän erästä ei tietoa. Värin numero siis kaikissa 15. Ei ollut silloin mulla tietoa että pitäisi nuo erät katsoa myös että ovat samaa... Silmään näyttävät kyllä samalta väriltä, mutta tarkempisilmäinen voi eron huomata vaikken itse näekään.

Puikkosuositus on 3,5-4. 19s / 26krs = 10cm. Konepesu 40 asteessa. Valmistettu Ranskassa.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla "merja.hellman @ kolumbus.fi". Poista lainausmerkit ja ätin viereiset välit. Mitäs noita nyt enempää marinoimaan tuolla kaapissa jos vaikka joku noista jotain saisi aikaiseksi...

47053.jpg