Uusi Ulla ilmestyi. Ja heti sunnuntaina puikoille pääsi Minttumaari-huivi! Eli taas on uutta työtä menty päästämään puikoille. Perustelisin tätä (seliseli) kuitenkin sillä, että lankana on se beige Jasmin, minkä purin perjantaina ekasta fufostani. Eikös se kuitenkin ole parempi että lanka pääsee heti käyttöön, kuin että jää keriksi kaapin perälle? Ja kun sattui tuo huivin malli olemaan just sellainen, että sykähdytti ensi näkemällä...
659703.jpg
Tämä on eka huivi, mitä teen niin että aloitetaan tuolta niskasta. En vaan ole ennen tajunnut, että miten ihmeessä sen voi niin mukamas tehdä. Ja en todellakaan ole tajunnut että miten noita huiveja tehdään, kun pitää seurata useampaa kaaviota. Mutta eihän se mitenkään vaikeaan ollutkaan! Aina näköjään oppii uusia juttuja=)

Ja postipate yllätti. Varsinainen yllätys ensin. Yli kaksi viikkoa sitten lähetin SNY-parilleni viimeisen lähetyksen. Ja posti sai negatiivista palautetta ja katoamisilmoituksen. Nimittäin se lähetys katosi! Kyllä harmitti kovasti. Mutta tiistaina tällä viikolla yllättäen se paketti olikin mennyt sitten perille. Huokasin helpotuksesta, ja tuli todella hyvä mieli. Postille palaute silti on edelleen negatiivista. Kirjelähetyshänpitäisi olla perillä 1-2 päivässä eikä suinkaan 1-2 viikossa!! Mutta onneksi sentään pate postimies vihdoin viimein löysi oikeaan osoitteeseen. Minun parini oli Villa Pipo, jolla ei ole blogia niin en pysty tähän linkittämään.

Ja eilen postimies toi minulle tilaamani kirjan. Mun eka neulekirja=) Olen ihan happyhappyhappy tästä! Löysin jo vaikka miten monta mallia jotka on pakko tehdä kirjasta. Varmaan voisin yhdenpäästää puikoillekin pian, kun se oma sovellukseni meni sitten kuitenkin purkuun. Ei aina omat sovellukset ole ihan sitä mitä haluaisi. Itse kun tekee niin tulee mitä tulee;)
659700.jpg

Mies kävi eilen hakemassa esikoisen kanssa mopon pohjanmaalta. Siis kauheeta, meidän esikoinen on jo niin iso... No, loppusyksyllä vasta riittää ikä ajeluun, mutta on sitten menopeli jo valmiina. Poikkesivat sitten Keskisilläkin, ja minä sain tuliaisia (pyynnöstä):
659697.jpg
Nallet tulee värjäyksiin. Tosin nyt pitää ostaa lisää KoolAidejakin, sillä kaapista löytyi enää 1 pussi... Teddy tulee kuopuksen talvipipoon. Nimittäin vanhalle kävi vähän hassusti: Pesin kyllä villapesussa nuo talvikamppeet, ja laitoin narulle kuivumaan. Sitten laitoin koneeseen pyyheliinoja 60 asteeseen, ja kun otin ne koneesta niin huomasin, että kuopuksen pipo oli myös jäänyt koneeseen... Tuli vähän kireä ja huovuttunut=( Kuopus on kyllä sitä mieltä että on se ihan hyvä, mutta aion salaa jemmata sen jossain vaiheessa, ja teen uuden ensi talveksi. Salaa siksi, että sitä huovuttunutta ylipiukkaa pipoa varjellaan nyt kuin parempaakin omaisuutta...

Puikot tuli ihan tarpeeseen. Neulon nittäin tuota huivia 5,5mm puikoilla, ja sen kokoisia pyöröjä mulla ei ollut kuin yhdet bambut, mitkä hannaa vastaan koko ajan. Sekä se puuosa, että varsinkin se kuminen letku. Mies soitti ja kysyi kumpaa pituutta tuodaan, ja kun oli niin edulliset (jotain 3,50€) niin pyysin tuomaan molemmat. Puikkomittaria mulla ei olekoskaan ollut, olen mittaillut sellaisella työntömitalla puikot. Nyt on sitten sellainenkin.