Neulerintamalla ei viikonloppuna mitään uutta. Eilen illalla ehdin pari senttiä toppia neulomaan, mutta muuten on koko viikonloppu mennyt töihin uppoutuessa. Enkä saanut edes kaikkia ihan valmiiksi vielä. Eli alku viikolla neulon varmaan todella vähän. Aamulla kun odottelen kuopuksen heräilyä, jos en istu tässä koneella. Nyt pitää lukea niin monta neuleblogiakin kun en vkonloppuna ehtinyt niitäkään kuin muutaman.

Lauantaina työn ohessa siivosin tuota ompelutarvikekaappiani. Olen tuonne kaappiin tunkenut monenmoista tavaraa vuosien mittaan. Ja nyt totesin että kun en kerran oikeastaan ehdi/jaksa/viitsi/ei inspiraatiota/tms omiin ompeluksiin muuta kuin pakon edessä, niin turhaan marinoin noita tarvikkeita enempää tuolla kaapissa. Laitoin tuolta jotain löytämiäni huutonettiin ja jotain ihan itseen, ja osa lähtee jo tänää uusille omistajille:)

Miksi ihmeessä mulla oli vinokanttinauhoja kaapissa, kun en niitä osaa siististi ees ommella? Mintunvihreän vielä ymmärrän, kun ostin johonkin keittiöverhoihin. En kotona muistanut mitata miten paljon tarvitsee kahteen ikkunaan ylä- ja alaverhoihin, ja otin reilusti. Jäi 5 metriä yli!! Sitä piti myöhemmin käyttää patakintaisiin ja kaikkeen, mutta verhoja tehdessä meni hermot ja päätin että ei vähään aikaan vinokanttinauhoja meille... Mutta ne muut nauhat olin kyllä ostanut sen jälkeen, mutta en muista yhtään miksi. Joku iso projekti oli mielessä silloin...

Äitienpäivää vietettiin eilen. Aamupäivällä lähdettiin anoppilaan syömään ja kakulle. Käydään siellä joka vuosi, kun anoppi laittaa aina kaikille ruuat ja muut. Oli meillä kotonakin kyllä kakkua. Sellainen kaupan pakastekakku... Mutta kävi vähän hullusti. Meinattiin maistella sitä kun anoppilasta tultiin. Eipä mies ollut huomannut että se pitää ottaa sulamaan useita tunteja aiemmin... Ja kun mies meni illaksi töihin, niin päätettiin että kakku saa sitten jäädä tälle päivälle. Meillä siis äitienpäiväillään tänä vuonna kahtena päivänä:)

Nyt aamukahvin keittoon, ja hakemaan kakkunen pakkasesta että saadaan iltapäivällä maistella...