Pakkohan minunkin sitten oli tehdä lankainventaario, kun sai uuden säilytyspaikan langoille. Nyt saapi arvata/arvioida, minkä verran tuota lankaa sitten tuonne lankavarastoon tuli. Lähimmäksi veikannut palkitaan! Keskiviikkona klo 09.00 saakka on aikaa arvella, ja lopullisen vastauksen kerron keskiviikkona siinä aamupäivällä. Neulomiseen liittyvää ei voittaja valitettavasti saa, koska tuota lankaa on niin vähän muutenkin (ja osa tosi kamalia ja vanhoja), mutta muuta käsilläosaamistani tulee kotiin:)

Sen verran vinkkiä, että en todellakaan en pääse piiitkään aikaan lähellekään näitä muita lankojen omistajia. Mulla ei ole lankoja edes kuopuksen painon vertaa, puhumattakaan omasta painosta. Se vanha sanontahan kuuluu että painonsa arvosta lankaa. Vai olikos se kultaa. Eikä mitään mielikuvaa mihin se sanonta liittyy!! Toisaalta ei siis ole tässä mitään hätää että langat valtaisivat talon. Oikeastaan noita onkin ihan naurettavan vähän, vaikka luulin omistavani enemmän. Pitäisi varmaan hankkia lisää. Varmuudeksi;) Ja nyt ne langat:

62458.jpg

Tässä on pelkkää seiskaveikkaa. Pusseissa olevat vuodelta kivi ja miekka. Varsinkin sini-vihreä pussi oikeesti ajalta kun pojat oli pieniä. Eipä ole noillekaan enää käyttöä, mutta hyvässä kunnossa silti ovat.

62454.jpg

Pussisssa samalta aikakaudelta jotain sekalaisia babylankoja. Ihania, mutta eipä noillakaan enää käyttöä. No ehkä nukeille jotain? Alemmat sentään ovat "nykylankoja"

62457.jpg

Vasemmalla kuuluvat suunnitelmiin jotka toteutuvat viimeistään kesällä (älkää silti pakottako kertomaan vuotta jos vaikka venuukin). Keskellä harmaa odottaa värjäystä, ja sitten on kamalaa neulottavaa Jussia. Kuopuksen sukassa on puikot mukana, ja ne on laskettu painoon mukaan! Jostain syystä en alkanut nyhtämään pois... Korista löytyy pääasiassa sukkalankaa. Ehtoja keriä ja jämiä puolesta kerästä tosi pieneen nyssäkään. Ja lisäksi keriä "mikä-mikä-lieneekään"-laatuisia.

Todellakin siinä ne olivat!! Eli en kysele paljonko on paljon, vaan että miten vähän sitä voikaan ihmisellä lankaa oikeasti olla...

Lopuksi kuva uudesta lankapiilostani:62456.jpg

Kaapin päälle nostettu vanha televisiotaso. lasiovilla. Oikeesti tuonne olisi mahtunut vielä aika laillakin lankaa. Tasolla on syvyyttä noin 40cm, paitsi takakulmat on viistot. Lankavarastoni hulahti tuonne, ja tyhjää tilaa jäi vaikka asettelin kaikki tosi väljästi. Kenkälaatikossa on tahitit, että löytyvät helposti ja kun kerran siihen hyvin mahtuvat.

Lisäksi (unohtui kuvista, eikä näin ollen lasketa varastoon ja arvioihin!) löytyy vielä 200g fanny-halpalankaa möbiukseen joka siis on työn alla aivottomana neuleena. Sekä tahitia olisi lisää, mutta puikoissa kiinni. Ja tyttären sukka on myös puikoilla mutta loppumetreillä. Ja näitä ei siis lasketa!