Nyt nämä on valmiit. Näitä on tikuteltu oikein innolla ja kiireellä. Aina kun on joutilas hetki ollut. Ja täytyy sanoa, että olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Sopivat jalkaan, ja tuntuvat ihanilta. Väri ei ole ollut ihan mun lempparivärejä aiemmin, mutta sukissa rakastan tätä väriä (mulla on saman väriset urheilusukatkin)! Neuloessakin lanka oli tosi ihanan tuntuinen. Väri on oikeasti limenvihreä (valkoista säettä ja limeä menee rinnakkain koko matkan), kuvassa aavistuksen liian kellertävä.
1453072.jpg
Malli: Embossed Leaves Socks (Favorites Socks -kirjasta)
Lanka:Tofutsies (SWTC) 54g.
Puikot: Varrensuun joustin 2,25mm, muuten 2,5mm Knit Picksin sukkapuikot
Muutokset malliin: Joustinta tein vain 8krs ohjeen 18krs:n sijaan, ja yhden mallikuviokerran jätin sukanvarresta pois, pituus on nyt just sopiva.

Huomenna sukellankin sitten taas ura(kka)putkeen ja neuleet jää vähemmälle. Viikonlopun tosin rentoudun opiskelukavereiden kanssa mökillä. Juhlitaan 10v-valmistujaisia (valmistuttiin siis -98), harmi vaan että paikalle on tulossa tällä kerralla vain muutama osallistuja. Väki vähenee ja pidot jne...??

Niin, mustasta Nallesta tehty bolerokin on valmis!! Kuvaa ja speksejä myöhemmin. Esikoispoika unohti laittaa mun (siis kameran) patterit takaisin laturiin kun lainas laturia. Niissä kun pysyy virta vain muutaman tunnin ilman laturia...