Ilo on löytynyt=) Myös työn ilo! Tammikuu ja helmikuu ovat perinteisesti mun töissä tosi hiljaisia, ja nyt teki vielä se lisähiljaisuutta, että en jaksanut itse panostaa töihin yhtään. Tein vain pakolliset, eli ne mitä tilattiin ilman että pahemmin mitään kauppasin tai mainostin. Ja joka ikinen työ maistui pakkopullalta. Sujui kyllä kun vauhtiin pääsi, mutta aloittaminen oli niin kovin vaikeaa. Mutta nyt on jostain ilmaantunut aivan uutta energiaa! Tiedä sitten, vaikuttaako tämä kevään tulo ja valoisuus, vaiko se että vihdoin alkaa isän kuolemaan liittyvät tunteet järjestyä pääkopassa.

Joka tapauksessa, tämä viikko on paiskittu töitä urakalla. Eikä yhtään haitannut, vaikka tuli vähän kiirekin. Tänne on eilen avattu yksi uusi baari, ja minä sain tehdä brodeeraukset heidän paitoihinsa. Jatkoakin luvassa. Olen päässyt nyt yhteistyöhön yhden paikallisen mainostoimiston kanssa, ja jatkossa saan heidän kauttaan toivottavasti enemmänkin töitä. Asiaa auttaa vielä se, että tiistaina lähden Tampereelle ostamaan uutta leikkikalua. Eli ostan sellaisen teollisuusbrodeerauskoneen, millä pystyy tekemään isompia töitä kuin nykyisillä koneillani, ja pystyy myös tekemään esim lippiksiin brodeeraukset, mitä ei näillä ole voinut tehdä. Toivottavasti sitten vaan työtkin lisääntyy että saan koneen maksettua. Toisaalta tuon koneen osto on nyt elinehto sille, että firma pystyy paremmin pysymään mukana kilpailussa, ja sille on selvästi ollut tarvetta. Loppuu se ainainen eioo:n myyminen noiden isompien juttujen osalta.

Neulominen on ollut nyt vähän vähäisempää, mutta puikot kilkuttavat iltaisin telkkaria katsellessa, sekä aamuohjelmia seuratessa. Puikoilla on nyt tuo miehen pusero, joka kyllä on nyt vähän tauolla. Sitten on tummanpunainen Odessa edelleen puikoilla (Woolista). Näyttää vaan kevät tulevan niin kohinalla, että päähän pääsee varmaan vasta syksyllä. Mutta onpahan sitten valmiina yksi hieman ohuempi pipo=) Novitan Jasminista teen toppia itselleni. Se on nyt jopa neljättä kertaa puikoilla. Jos nyt olisi sopivan kokoinen tulossa...

Meille laitettiin mun koneeseen selaimeksi viikko sitten Mozilla. Hassu juttu, mutta nyt näkyy kaikki nettisivut (myös nämä blogit) niin, että kaikki tekstit on Times New Roman -fontilla=( Asetuksissa on siis tuo oletusfonttina, kun katsoin. Eikä ole miehellä tai mulla mitään hajuakaan, miten tämän sais toimimaan niin, että fontit näkyisi niin kuin ne kullakin sivulla ovat... IE:llä näkyy kaikki oikein. Jos joku osaa neuvoa tämän suhteen, niin enuvoja saa kyllä antaa. Ja ei, älkää vaan kysykö miksi tää Mozilla otettiin käyttöön. Isännän idea, lähinnä kokeilunhalusta kun tätä moni on kehunut.

Iloa ja hyvää kevätpäivää jokaiselle!

Edit: sain vaihdettua fontit kohdalleen laittamalla rastin kohtaan "sivut voivat käyttää omia fontteja oletusfontin sijaan". Mutta fonttikoon kanssa on vielä ongelmaa. Jos laitan "Näytä" -> tekstin koko -> Normaali, niin kaikki tekstit on tosi pientä. Jos suurennan, niin osa teksteistä on sopivia, mutta otsikot hervottoman suuria...