Edit: Mitenkä tämä mun tausta oikeasti teillä näkyy? Mulla itsellä näkyy koko tausta (myös laatikoiden ja nappien tausta) tasaisen kellertävän kermanvärisenä. Mutta äsken miehen kannettavalla huomasin näkyvän kirjoitusosan valkoisena, ja laatikkopalkki on vihertävä. Ja selvät rajaviivat pystysuunnassa. Ja kirjoitus tulee vasemmasta reunastaan yli tuosta kirjoitusruudusta! Mun koneessa on IE6 ja miehen kannettavassa IE5.

Tekisi kovasti mieli osallistua Project Spectrumiin. Mun englanninkielen taito on (käyttämättömyyttään) hieman ruosteessa, joten pientä ongelmaa on noiden sääntöjen suhteen. Suurimman osan kyllä ymmärsin, mutta pari juttua ei aivan auennut...

Eli, 2 kuukaudessa pitää käyttää ainakin jotain noista määrätyistä väreistä, sen ymmärsin. Mutta saako samassa työssä olla myös muita värejä mukana, vai ainoastaan noita mainittuja värejä?

Entä, jos jossain kuussa en osallistu, pitääkö siitä ilmoittaa ja jotenkin kirjata itsensä ulos projektista tauon ajaksi?

Ja ymmärsinkö oikein, että työ pitää sekä aloittaa että lopettaa saman kauden aikana? Siis että ei voi aloittaa "etukäteen" vaikka huhti-toukokuun väreissä, jos työ valmistuu sitten vaikka toukokuussa? Ainakin ymmärsin että sitä tiettyä neuletta pitäisi siis tehdä ainoastaan sen mainitun värikauden aikana alusta loppuun.

Siis tottakai leikkimielellä tähän lähden, mutta tarkistelen vielä noita olenko ymmärtänyt oikein. Jospa joku ehtinee vähän neuvoa ja valaista, niin sitten päätän että osallistuisinko tuohon juttuun. Kuulostaisi ainakin tosi kivalta jutulta=)