240294.jpg

Eli nyt on kuopuksella vihdoin lapasetkin:) Viime vuotiset jo onkin aika naftin kokoisia, mutta nämä on sopivat! Ei liian isot ettei pyöri käsissä, eikä liian pienet.

Ja vielä kuva koko setistä... Valovillestä olisi ollut kiva tehdä jotain kuviota, mutta en nyt jaksanut tällä erää perehtyä kirjoneuleen opetteluun (tai siis mieleen palauttamiseen). Toisaalta tuo Valoville on kyllä pipossakin jo nukkaantunut sen verran, että varmaan ihan hyvä että on vain noissa varren raidoissa sukissa ja lapasissa.

240295.jpg

Muuta en ole viikonloppuna ehtinyt, en edes neuvolakorttia etsimään. Meni koko viikonloppu siinä kun siivosin ja järjestin. Vietettiin esikoisen 14v ja kuopuksen 5v synttäreitä.

Kun nyt järjestys pysyisi edes koko viikon (mieluummin tietty paaaljon pidempään). Ensi viikonloppuna on tiedossa pikkujoulujen emännöinti, joten sillon on talo oltava siistinä. Tottakai se hyvin pitkälti on itsestä kiinni tuo siisteys... Leivinuunin päällinen vielä pitäisi tyhjätä, sitä en viikonloppuna kerinnyt. Sitten voiskin vaikka ottaa muutaman kuvan meidän keittiöstä (uskoo muutkin että kyllä meillä joskus on siistiäkin:) Niin, ja ikkunat ajattelin myös pestä vielä tällä viikolla ja vaihtaa verhot. En kuitenkaan ihan vielä jouluverhoja...