Neiti oli reilu viikon poissa koulusta. Kuumetta, nuhaa ja yskää. Nyt on menossa toinen lämmötön päivä, joten huomenna pääsee kouluun... Alkaakin käydä tämä kotona nyhjääminen jo molempien voimille. Tylsistytään. Lauri Tähkän marraskuinen konsertti on katottu viikon aikana niin monta kertaa, että osataan jo puolet biiseistä ulkoa. Nyt on vaihteeksi katsottavana itsenäisyyspäivänä tallennettu Radio Rockin konsertti... Mutta pääasia että toipumassa ollaan!

Lidlissä oli viime viikolla lankatarjouksia. En mennyt koko kauppaan, kun ajattelin välttyä kiusauksilta. Tällä viikolla menin, ja niitä lankoja oli siellä vieläkin... No tietäähän sen miten kävi... Coloria lähti mukaan, ööh... 900g. Ettei vaan kesken lopu... No, suunnitelmissa on yksi pusero (no joo, vähän jo aloittelinkin, myönnetään). Ja tänään aloitin patalappua, kun laskin että puseron jälkeen kyllä lankaa pitäisi monta kerää jäädä ylimääräiseksi.

Noita patalappuja ajattelin muutamankin tekaista. Jos eivät ole tarpeeksi paksuja varsinaiseen patalappukäyttöön, niin ainakin mikrosta pöytään nostetun lautasen alle soveltuvat. Ja matsaavat täydellisesti edelliskeväänä ompelemiini keittiön verhoihin :)