No, keksikää itse kuvaavampi otsikko, mutta miestä ja esikoista tässä iltapalalle odottelen... Taustalla soi meteli.

Eilen ostin ihan hetken mielijohteesta Suuren Käsityölehden, kun en ole tosi pitkään aikaan sitä ostanut. Yleensä selailen sen kaupassa tai vilaisen siällysluettelon, ja sitten totean ettei oo mitään mulle. Mutta nyt sai kaksi lehteä yhden hinnalla ja kun olivat suljetussa pussissa ei päässyt selailemaankaan. Olis ne voinut kyllä hyllyyn jättää. Ei niin mitään mulle=( No, uusimmassa sentään yksi juttu oli; beipparin kestovaipan kaava. Sellaista olen yrittänyt metsästää. Jos kuopuksen vaavi saisi jossain vaiheessa vaipat ja saisi opetella juomistakin...

Ihmekaupasta ostin keit
tiön nykyisiin väreihin sopivat mukit ja tarjotinlautasen. Ostin mukit vaan mulle ja isännännälle, kun noilla muksuilla kyllä mukeja piisaa (no onhan niitä meilläkin) eikä ne niitä edes käytä.
541072.jpg
Sitten illa muoksittiin taas tätä työhuonetta. Tuotiin alustasta yksi hyllykkö lisää, että mahtuisi edes suurin osa tavaroista johonkin. Samoin tuotiin alustan kätköistä vähän rekvisiittaa:
541078.jpg
Ukin kone vuodelta kivi ja kirves. Tarkoitus oli alunperin tuo kunnostaa ihan käyttöönkin, mutta siitä on joku hammasratas halki eikä sellaista taida kovin helposti löytyä. Lisävarusteita löytyy kaapin perukoilta vaikka kuinka. Tuon mukana tuli hirveästi paininjalkoja, ja kaikenlaisia kuvio-ommelkiekkoja. Ukki tuolla ompeli kuulemma joskus enemmänkin (ei työkseen mutta muuten), joten käytöstä tuo varmasti hajonnutkin on.

Olohuoneen verhokankaasta on syntynyt jo yksi tyynynpäällinenkin. Tuo punainen, joka kuvassa näyttää ihan pinkiltä mutta siis on tummanpunainen. Noita teen sitten enemmän vielä jos kankaasta jää sitten kun olen sen toisen ikkunan verhon vielä ommellut. Jää kuitenkin viikonloppuun kun viikolla nyt keskityn töihin.
541088.jpg
Niih, ja just viime viikolla haaveilin uudesta sohvasta. Sotkassa muistaakseni olis ollut just sen tummanpunainen sohva tarjouksessakin, kun mä haluaisin. Mutta...
541101.jpg
Tuollaisia on viikonlopun aikana tullut olkkarin pöytään. Huomasin eilen kun nostin karaokelevyn kotelon pois pöydältä... Että se sitten niistä sohvahaaveista. Ei vielä=(

Mutta nyt pitää mennä sinne iltapalalle. Toivat miehen tekemiä mutta anopin kasvattamia suolakurkkuja... Meen siis suolakurkkuleipien äärelle... Heips vaan ja hyvät yöt!