Kun se Langaton lokakuu kerran jo alkoi eikä saa ostaa lankaa hetkeen, esitellään sitten viime kuussa tulleita:

205711.jpg

Seepralankaa á la Opal. Tämä tupsahti postilaatikkooni Mermaidilta. Hän puolestaan sai loppukeräni kirjavasta Isoveikasta kun sillä on siellä päässä käyttöä enemmän kuin täällä, ja kaverikin löytyy sieltä sille langanlopulle:) Vähän mietin vielä, että tuleeko tästä mulle sukkaset minivarsilla (ehkä jonkin muun langan kanssa), vai kuopukselle sukat. Toisaalta lanka riittäisi kuopuksen sukkiin pidemmälläkin varrella. Mutta toisaalta lanka on sen verran ohuempaa että voisi olla sittenkin mun. Tuolla tytsyllä on villasukkia kummiskin tulossa muutenkin:)

205717.jpg

Nämä puolestaan löytyi postilaatikosta jo ainakin kaksi viikkoa sitten, en vaan ole esitellyt vielä. Niiden entinen asunto oli Minnien luona. Ei näille ole mitään suunnitelmia vielä, sukkia varmaan näistäkin. Nämä hankin ihan siksi että en ole kyseisiä lankamerkkejä milloinkaan kokeillut. Onhan sekin ihan hyvä syy ostaa lisää lankaa että haluaa vaihtelua:)

Ostettiin muuten kameraan jalusta viikonloppuna! Jos vaikka alkaisi kuvat jatkossa olemaan sellaisia että ei tärähtäisi niin kovasti. No, joka pikkujuttua varten en jalustaa ala kasaamaan, mutta vaikka käsityöt voisi kuvata jalustan kanssa. Ja jos vaikka jossain vaiheessa ehtisi ulos kuvaamaan. Pitäis varmaan tehdä siihen jalustaan jotkut suojukset jalkoihin ulkokuvauksia varten. Syksyn kosteudessa vaan ei ihan villasukat taida sille riittää, joten pitänee kaivella ihan kangasvarastojaan...