Parin yön kuluttua on 1-vuotissynttärit! Se oli 23.9.2005 kun tajusin että haluan oman blogin. Tästä piti kyllä tulla ihan erilainen blogi, sellainen päänselvityskoppa. Ei lainkaan tällainen mitä on tullut. Loppujen lopuksi, kaipa tästä on ajan saatossa muokkaantunut ihan sitä mitä pitikin. Ja kun tuota neulomistani aloitin ja pohdein sitä täällä, niin pääsi sekin harrastus kunnolla käyntiin. Uskomattoman paljon olen tätä kautta saanut apuja ja neuvoja kun olen niitä tarvinnut! Kiitoksia kaikille oikein hurjasti! Ja olen tutustunut moniin ihaniin ihmisiin netin välityksellä... Ja olenpa saanut joskus jopa olla sinä antavana osapuolena kun joku muu on neuvoja tarvinnut:)

Tätä pitää nyt juhlia, ja julistan arvonnan alkavaksi. Arvontaan pääsee mukaan, kun tämän postauksen kommenttilaatikkoon jättää nimensä (ja blogiosoitteen tai jotain yhteystietoa), sekä kertoo mitä itselle merkitsee blogit ja muu kommunikointi netin välityksellä. Pitääkö paikkaansa että elämään on myös netin sisällä?

Ilmoittautumisaikaa on lauantai 23.9.2006 iltaan saakka. Vuorokauden vaihtuessa vihelletään peli poikki ja arvonta suoritetaan sitten sunnuntaina. Palkinto on minulle itsellenikin vielä arvoitus, mutta todennäköisesti jotain pientä lankapalkintoa voisi luvassa olla... Päätäni en vadille tuosta silti vielä laita. Mutta jotain palkintoa on ihan varmasti luvassa!!