Saunasukan aloituksesta kerroin jo aiemminkin, ja tällaista on jo saatu aikaiseksi:

64228.jpg

Joku tuossa mallissa on, mikä minun jalkaani ei nyt sovi oikein. Vika varmasti jalassa eikä mallissa... Tuossa varren ja jalkapöydän yhtymäkohdassa hieman kiristää... Ja varsi on pikkuisen löysä.

Puputyyny ei ole minun aikaansaannoksiani, vaan äitini teki tuollaisia kaksi muutama vuosi sitten meidän makkariin koristetyynyiksi.

Nämä tulivat postissa eilen: 64226.jpg

Tänään paukahti selkä sen verran ärhäkäksi, että illalla en töitä tehnyt enää ettei mene kokonaan lukkoon. Oli sitten hyvää aikaa kokeilla noita edellä mainittuja, kun mies oli traktoriremppaa tekemässä ja otti kuopuksenkin mummulaan mukaan. Tuloksia alla:

64227.jpg

Vasemmalla alumperin harmaata sukkalankaa. Ei tullut oikein sitä mitä oli tarkoitus. Pohjaväri huomioiden olisi pitänyt laittaa enemmän väriä. Tuo lankavyyhti painaa 100g, ja laitoin siihen hieman sekaisin Pink lemonadea ja Black Cherryä, pussi molempia. Oikealla on valkoista Nallea noin 100g johon on raidoiksi laitettu Pink Lemonadea ja Tropical Punchia, puoli pussia molempia. Siitä tuli oikeastaan aika lailla sellanen kun halusinkin värit vaihtuu ja joissain kohdissa on näkyvissä hiven ihan valkoistakin. Sen sitten näkee millanen neulomisjälki tuosta tulee, kuten yleensäkin pätkävärjätyissä...

Ja molempien suhteen, millaisia on kuivuttuaan.

Mutta tuo värjäystapa tuntui helpomin hallittavalta kuin aiemin kokeilemani elintarvikeväri. Kattilassa tein molemmat. Ja näissä tuli värin käyttösuhde parempi, veteen ei jäänyt väriä vaan kaikki imeytyi:) Elintarvikevärikokeilussahan myös se vesi oli ihan punaoranssia... En silti tiedä olisiko toisin kuulunut ollakaan.