Ladattiin sitten se Samsungin softa isännän kannettavaa. Ja seuraavaksi ihmeteltiin miksi kone ei edelleenkään saa yhteyttä puhelimeen... No ajateltiin että jos kone pitikin vielä käynnistää uudelleen tai jotain. Mies siitä pihahommiin ja minä itekseni ihmettelemään ja käynnistelemään.

No, ei tietenkään yhteys toimi, jos puhelimessa on infrapunayhteys päällä niinkuin pitääkin, mutta tietokoneen softa yrittää yhteyttä com-portin kautta!! Sen kun vaihdoin irdaksi, niin johan alkoi homma pelittämään=) Jopa niin vauhdilla, että kännykästä poistui 23 ensimmäistä puhelinnumeroa=( Siis kun ajattelin etten niitä koneelle tallentele vaan poistan luettelon kokonaisuudessaan koneesta. Niin sehän tietty näytti vaan ohjelman välityksellä puhelimen sisällön, ja poisti niitä sitten sieltä... Onneksi tuli mieleen sellainenkin mahdollisuus, ennenkuin kerkisi deletoida koko hakemiston... Aakkosjärjestyksessä nuo mulla puhelimen kortilla ovat/olivat, joten Hilkka-tätiä ennen olleet ovat nyt kadoksissa. Ja arvatkaas pari kertaa muistanko mä mitä numeroita siinä oli? En. Varmaan työjuttuja aika monta, koska kaverien nimet kyllä muistan, ja heille lähettelin sähköpostitse numeropyynnöt. Mutta niitä siis oli vasta muutama...

Sain sitten kuvatkin puhelimesta koneelle. Ekaksi siis miehen kannettavaa, siitä muistitikkuun ja tikusta saan tähän koneeseen. Ja totesin, että eipä nuo VGA-kamerat ole oikeastaan muuta kuin leluja. Mutta pari kuvaa oli kyllä ihan teräviäkin, joten on kai käden vakaudestakin kiinni paljon.

Siemensistä lähetin ennen puhelimen vaihtoa soittoääniä tuohon kannettavaan. Nyt latasin ne puhelimeeni, mutta eivät oimi oikein tässä luurissa. Samsungilla on ihan oma äänimaailmansa, ja kuten osittain myös Siemensissä. Tarkkana pitää olla kun soittareita tilaakin, muuten soivat ihan väärin.

Nyt, lähden huhuilemaan väkeä saunaan. Saisi ajoissa muksutkin nukkumaan niin voisi vielä vähäntelkkariakin katsella illalla... Ihan omassa rauhassaan...

Niin juu, keittiön verhot on jo ommeltu, ja liinakin pöydälle. Mutta ikkunat on vielä pesemättä. Yritän huomenna ehtiä pesemään ainakin sisäpulelta, ja laitan sitten verhot paikalleen. Kuvia sitten vasta.