Nämä ehtivät päätyä jalkaan ensin jo hieman keskeneräisinä. Kun ajattelin että jätän virkatun reunuksen varrensuusta pois. Kun enhän mä osaa virkata... Mutta sitten eilen aamulla päätin, että ei muuta kuin koukku käten ja yrittämään. Ja koin kuulkaa ihan lapsenomaista riemua, kun tulos onkin ihan kelvollinen! Kehtaa pitää muutenkin kuin vaan kotona hiljaa pimeässä peiton alla=) En tiedä menikö täsmälleen oikein tuo reunus, mutta ainakin ihan hyvältä mielestäni näyttää.
877935.jpg877936.jpg
Lähde: Garnstudion nettiohjeet
Lanka: Novitan Nalle
Puikot: 3mm bambusukkapuikot ja 2,5mm bambuvirkkuukoukku
Langan kulutus: 58g (koko noin 39)


Sen verran ohjetta muokkasin itselleni, että kärkikavennukset tein sädekavennuksena (?). Saman muokkauksen tein muuten edellisissäkin sukissa. Se vaan on sellainen kärki, että saan onnistumaan kerralla ilman reikiä. Pitää kyllä muutakin opetella joskus, mutta ei kaikkea yhdellä kerralla... Mutta mä oon niiiin ylpeä tuosta virkkauksesta!!

Ja tällaisia tuli Koolailtua viikonloppuna:
877937.jpg
Alimmaiset Ilves Katti Mohairia. Muut Nallea. Typy valkkasi näistä jo parhaimmat, punakeltaisen ja vihreäkeltaisen. Ei siinä mitään, tehdään niisä sukat ja lapaset, ja pipokin kuulemma pitäisi molemmista saada. Pipoon pitänee varmaan yhdistellä jotain muuta.

Vihreäkeltaisesta jo aloitinkin typylle sukkia. Lapasiin tiedän riittävän myös, ja pipoa varten löytyy kaapista vihreää Liisaa. Natsaa hyvin tuon langan vihreään sävyyn. Lupasin että tehdään siitä pipo, ja virkkaan (huom! opettelen virkkaamaan lisää!) siihen tuosta ekltavihreästä langasta kukkasen. Toivottavasti kukkanen sitten aikanaan oikeesti onnistuu... Viime talvena sellaista yritin tehdä, mutta en osannut. No, kiitos SNY:ni, uskallan yrittää uudelleen=)