Laitetaan tämä nyt eri postaukseen, kun ei kerran käsitöihin mitenkään kuulu. Olen taas ihmetellyt noita hakulausekkeita millä tämänkin kuun aikana on blogiini tultu...

"Saunaan heti" ihan hyvä, sillä tunnetusti olen hidas sinne pääsemään. Mutta kannattaisi kehottaa vähän kuuluvammin. Tuon luin tilastosivulta vasta sunnuntai-iltana ja sauna oli lämmin lauantai-iltana. No onneksi sinne pääsin lauantaina ihan itsekin:)

"Miten teen langasta koruja" on joku ihmetellyt. Toivottavasti apu löytyi muualta, sillä tuohon en minä osaa vastata.

"Kuvia vanhuksista" olisi joku katsellut, mutta eipä löydy tästä blogista niitä. Kuvia täällä on melkein vain käsitöistä.

"XL seuraa" olisi kelvannut jollekin tai sitten olisi tarjottu, tiedä hänestä. Täällä löytyy vain neulomisseuraa ja kahviseuraa, ja siveellistä sellaista! Enkä ole xl-kokoinenkaan... Hukkaan meni sekin haku.

"Maxalt Rabitab" on migreenilääkkeeni nimi, ja tulikin nyt mieleeni ettei ole muuten ainakaan puoleentoistakuukauteen migriini vaivannut! Hurraaa:) Unohtakaa kumminkin että tuon sanoin, sillä jos asialla kehuskelemaan alan, niin parin päivän päästä jo voin pahoin ja näen tähtiä.