Myöhään illalla edellisessä postauksessa esitelty patalapun raakile käväisi pesukoneessa Tyynyliinojen kanssa. Ohjeessa kyllä käskettiin laittamaan vaikka pari pyyhettä. Mutta kun toisaalta ei saisi laittaa mitään nukkaavaa sinne, ja meillä ainakin froteepyyhkeistä lähtee nukkaa. Kokemusta on ensimmäiseltä huovutuskerralta...

Tuli ihan simppeli, kokokin on hyvä. Hieman nuo reunat ovat tönkömmät kuin keskusta, eli kyllä se koukku sitten oli tosiaan pienempään vaihtunut välillä. Pitää olla huolellisempi ensi kerralla.
933618.jpg
Värit nyt kuvassa on ihan vinksallansa. Parempi kamera on miehen matkassa pohjoisessa, joten yritän pärjätä vanhalla hp:llä. Ja tunnetusti punainen on hankala kuvattava. Oikeat värit ovat siis vihreä ja joulunpunainen, ja lanka siis Novitan Huopanen.

Pitäisi varmaan tilata jotain muuta huopuvaa lankaa kokeiluun. Noissa muissa merkeissä (mitä en taaskaan muista, mutta googlella löytynee) on niin ihania värejä...

Niin, sitten tuohon otsikkoon...

Maksoihan nämä Dominokeksit hieman enemmän, kuin jos olisi jättänyt tuon boxin ostamatta... Mutta boxin hinnaksi laskin jääneen vain noin 2 euora. Ei paha, kun on niin nättikin.
933615.jpg

Jaahas, nyt kyllä näyttää siltä, että Dominot on jo hävinneet parempaan talteen (lue: yläkaapin perimmäiseen nurkkaan odottamaan tulevia kahvitteluhetkiä, synttäreitä tms)... Jotain tuolla boxissa kuitenkin häämöttää.
933616.jpg

Kappas vain, neulojatar sai oivan säilytyspaikan pyöröpuikoilleen=) Onhan tämä nyt hurjasti tyylikkäämpi kuin se vanha kirkas karkkilaatikko. Ja hieman leveämpikin, niin puikot mahtuvat paljon paremmin sovussa olemaan, vaikka korkeutta nyt onkin vähemmän.
933617.jpg

Perjantaiksi olen varannut parturin. Menen vaikka olisi vielä flunssaa päällä ja pää kainalossa! Ja pankkisaldoa uhmaten laitatan myös raitoja. Kalenterista huomasin (ikään kuin ei tästä päästä jo näkisi kilometrin takaa), että on viimeksi leikattu just ennen juhannusta... Eli näin harvoilla käynneillä voin kyllä ne raidatkin maksaa. Johan tässä on yksi lakisääteinen (lyhyt tukka, pitäisi käydä 6vk välein) käyntikin jäänyt väliin... Pakko saada jotain piristystä arkeen, ihan itselle!