Kaikki kolme Samoksesta neulottua toppia pyörivät nyt pesukoneessa. Vähän jännittää että mitä siellä koneessa mahtaa seuraavan puolituntisen aikana tapahtua. Ei, en ole värjäilemässä ja toivottavasti olemassaolevat värit pysyvät ennallaan:) Lähinnä arveluttaa ne lankojen päät, että miltä puolilta löytynynevat pesun jälkeen. Lähteekö kovasti purkautumaan vai pysyvätkö aloillaan...

Yksi kolmesta pääsee todennäköisesti puikoille takaisin talvella. Sen verran häiritsee varsinkin tuo selkäpuolen malli, että kylmästi ajattelin aika reippaan matkaa purkaa pois, ja tehdä sitten olkaimet uudestaan niin että siis alkavat jo paljon sieltä alempaa. Varmaan asettuisivat paremmin siten. Nyt kun tuo yläselkä jää tuolleen vähän hassusti. Kyllä tuota kotona voi noinkin pitää, ja jakun alla menee kun en mihinkään näy. Mutta jos siitä saisi sitten paremman kun laittaisi vähän uusiksi... Ja edestäkin voisi päättelykerrosta laskea pari senttiä alemmas. Hihkaiskaa ihmeessä jos olen menossa ihan metsään purkuajatukseni kanssa!! Kesällä nyt en enää sitä projektia aloita, kun on näitä kesävermeitä kesken jo muutenkin.

Taikatoppikin on edistynyt. Vielä 10 kerrosta pitäisi jaksaa. Sitten saa alkaa ihmettelemään sitä kokoamista (ei ole valjennut vieläkään mutta luotan teknikkopuolisoon). Ja pitää miettiä joku systeemi siihen eteen. Sitä alkuperäisessä mallissa olevaa virkattua kukkasta ei siihen tule, ei oikein ole mun tyyliä. Puhumattakaan että sellaisen osaisin tehdä. Vähän mietin että jos laittaisi vaan nauhat. Samassa lehdessä kun on seiskaveikasta tehtynä sama malli ja siinä on sellaset langasta kierretyt nyörit. Joko siis sellaset tai sitten ihan jotain muuta. Mietiskellään vielä... Nappia on tuohon varmaan vähän vaikea laittaa. Ja pitäisi ainakin olla aika kookas ja näyttävä nappi. Mietitään silti sitäkin.