Niih. Olis se nyt pitänyt viime kerrasta uskoa... Mutta kun värjäysvaiheessa en sitä elintarvikeväriä koskenut. Ja huuhteluvaiheessa sitten sama ajatus kuin joka kerta hiuksia värjätessä; ei se huuhteluvesi mitään enää värjää kun puhdasta vettä tulee koko ajan päälle... No juu, pinkki on kai muotia...

105279.jpg105278.jpg

Luonnossa mun kämmenet ja kynnet on oikeesti ihan pinkit! Lähde nyt tässä sitten vielä illalla pokkana kioskilla käymään... Ja väri ei tullut niistä Kool Aideista vaan elintarvikeväristä. Kool Aidit olivat kilttejä ja tarttuivat kokonaan lankoihin:)

Kattilassa lämmetessään se polyakryylilanka näytti tältä:

105280.jpg

Ja uskokaa tai älkää, niin valmis lanka on tuossa alhaalla olevassa kuvassa tuo vaaleanpunainen! Varmaan puoli tuntia meni sitä huuhdellessa. Aina vaan lähti väriä. Ja lopputulos on kaukana oranssista. En mä silti tiedä mitä tuollaisesta langasta voi edes tehdä. Ehkä nuken villatakin tai jotain vastaavaa. Pakko silti ensin tehdä koetilkku ja laittaa pesukoneeseen, jos vaikka kovinkin päästää vielä pesussa väriä... Jos tuoksi jää niin väri on kyllä kiva, muttei kuitenkaan kokeilun arvoinen. Tuollaista löytyisi kyllä kaupastakin. Nuo muut onkin sitten aika lailla sitä mitä piti, tosin värierot on todella vähäisiä (kaikki kolme on siis värjätty eri suhteilla). Käyttöön kelpaavat kyllä. Ensi talvena meillä liikutaan siis punakirjavissa tillukkaissa:) Siis minä ja kuopus.

105281.jpg

Nyt lähden sinne kioskille herättämään hilpeyttä;)