Ensin meinasin laittaa otsikoksi että Rumalapaset. Mutta tuo laittamani on ehkä kuvaavampi. Lankahan oli alunperin tosi rumaa mielestäni, seiskaveikan jotain tosi vanhaa vuosikertaa, noin kymmenen vuodentakaa (muistellen siitä että pojat oli tosi pieniä kun tuota heidän vermeisiinsä ostin). KoolAid-kylvyn jälkeenkin olin vähän epäilevä. Mutta lopputulos on kyllä sellainen, että taidan noita kädessäni talvella pitääkin. Mustaa on langassa niin paljon joukossa (vaikkei tuossa kuvassa näykään, eli ovat kuvaa hieman tummemmat), että sopinevat mustan talvitakin kanssa, ja väri on nykyisellään sellainen, että oranssi takkikaan ei varmaan pahasti noista loukkaannu...

255050.jpg

Muuten mulla onkin talviasusteideni kanssa se hassu tilanne että huiveja löytyy joka väriä. Sinivihreä, vaaleanpunainen ja vanhastaan (kaupasta ostettuja kankaisia) valkoinen ja musta. Ei nyt kovin kattava valikoima, mutta kuitenkin. Lapasia sen sijaan on vain mustavalkoiset ja nämä. Vaaleanpunaiset langat on kyllä jo ostettu. Pitäisi varmaan jotkut sinivihertävätkin neuloa, vaikka toisaalta se ei oikein mun väri ole, kun pitää olla niin kovin tarkka niiden sävyjen kanssa että sopii. Pipo löytyy vain kaupan musta sekä viime talvena neulomani valkoinen. Ja violetti Odessa tulee kun ehdin siihen paneutumaan. Sukkia onkin sitten kaiken värisiä, mutta nehän ei näy noiden muiden kanssa samaan aikaan joten ei värillä väliä:)

Nyt aamukahville ja hetkeksi neulomaan. Kohta herää kuopus ja sitten pitää aloitella työt. Kiire päivä tulossa ja se on hyvä se:)

Ps. edellisessä postauksessa mainitut olisivat vielä vapaina...