Hyvinhän se eilinen ajelu meni, ei mitään ongelmia. Auto käyttäytyi kuin unelma (viimeksi ennen joulua oli jotain kipua ja kovastikin, ja mies sen sitten remppasi), ja kelikin oli hyvä. Siis olihan sitä vesisadetta ja tiet tosi märkiä, mutta se ei mua haittaa. Räntäsade on paljon kamalampaa, tai se että sitä loskaa jää tielle. Ajelin jopa pitkästä aikaa illalla vielä ruokakauppaankin. Mies kun on koko talven käynyt ruokakaupoissa lähinnä samalla kun on töistä tullut niin ei ole toista autoa tarvinnut lämmitellä sitä varten. Tai vaihtoehtoisesti on ottanut kuopuksen mukaan niin olen saanut tehtyä töitä hetken ihan rauhassa. Voisinkin ottaa taas tavaksi käydä kaupoilla aina silloin tällöin kun aika sallii.

Kirjanpitäjältä tullessa käväisin Halpahallissa hakemassa likkakaverin 35-v lahjan. Ostin (toisen likkakaverin kanssa kimppaan) Tommy Tabermanin Cupido-viinilasit. Yllätyin että 2 lasia maksoi 23,90€, kun ihan varmaan niitä sai joulun aikaan noin 16€:lla!! Ostin silti, kun on meitä sentään kaksi maksamassa. Tuo ystävä tykkää viinistä hurjasti, samoin Tommysta joten miten tulikin mieleen nuo lasit kun mietittiin mitä ihmettä ostaa ihmiselle jolla on kaikkea, ja joka ei turhaa krääsää katsele.

Se vaaleanpunainen Nalle-lanka ei kuulunut suunnitelmiin. Mutta ostin kun ajattelin että sitä vois yhdistää vaikka siihen pätkävärjättyyn kamalaan tuolta kopasta. Vaikka tekis raitasukat tai jotain... Ja oli niin halpakin;) Huomasin että siellä oli peruslangat halvempia kuin Eurossa. Kun E:ssa maksaa Nalle ja 7v 3,90 niin tuolla oli vaan 3,30. Ja eilen oli tarjouksessa Colorit ja Raitalangat (käsittääkseni myös Moniraita) 4,75 kun ne on tuolla E:ssa muistaakseni 6,90 suurinpiirtein. En silti niihin sortunut!