Vähän aikaa sitten bongasin Catarinan Angorina-blogissa luvun 10000, ja eilen tuli postissa ihana palkinto:

109040.jpg

On kuulkaa tosi pehmeää lankaa:) Nyt onkin tarkan harkinnan alla, mikä tuosta isona tulee. Laitoinkin Catarinalle jo mailia, että jos vaikka hieman neuvoisi mitä tuollaisesta voi tehdä. Etten pilaa hyvää lankaa tekemällä jotain mihin se ei yhtään sovellu. Tuossa on siis sekä angoraa (nyt tiedän senkin mistä se angora tulee) että villaa. Ihanan siliteltävää lankaa:)) Kiitoksia kovasti antajalle!!!

Ja koska mullakin tuo mittari näyttää raksuttavan, niin julistan arvonnan alkavaksi. Mukaan saa ilmoittautua niin kauan kunnes mittarissa näkyy lukema 20000. Jos lukema menee yli ennen kuin huomaan viheltää pelin poikki - kun en sentään ihan koko aika tässä koneella istu - ehtii mukaan viimeiseen vihellykseen saakka. Palkinnoksi ei tule lankaa eikä neulojakaan, mutta jotain kivaa keksitään:)

Ja osallistumaan siis pääsee jättämällä kommenttilootaan viestiä tai ainakin nimensä on oman bloginsa osoitteen jos sellainen on. Helpottaa pikkasen palkinnon yksilöitymistä kun tietää edes aavistuksen verran palkinnon saajasta:) Jos blogia ei ole, toki silloinkin saa osallistua!! Olkaapa hyvät...