Pikaisesti poikkean kertomaan kuulumisia. Lapsi, siis nuorimmainen, on vielä melkein tunnin KOULUSSA!! Siis tutustumassa kouluun, varsinainen urakka alkaa onneksi vasta syksyllä... Melkoisesti taisi neitiä jännittää aamulla, sen verran hiljainen oli verrattuna normaaliin aamuhöpinäänsä. Ja jännitti kyllä äitiäkin, vaikka minulle tämä tuttua jo onkin. On toisaalta aivan mahtava olo; meidän neiti on jo niiin iso! Toisaalta ilmassa on haikeutta; mihin se mun pieni tyttö on joutunut, mihin ne vuodet on hävinneet niin luvattoman nopeasti??!

Neulerintamallakin on taas tapahtunut uutta, kun työkiireet on hieman hellittäneet. Laakereillaan ei ehdi kovin makaamaan, mutta ei tarvitse ihan yötä myöten joka ilta painaa. Pudotetuilla silmukoilla tehty neulepusero (erittäin verkkomainen) Sny:n lähettämistä Muskateista on valmistunut melkein. Saumojen kanssa tuli vähän ongelmaa, ei meinaa onnistua. Novitan Neulomosta sainkin vinkkiä niihin, ja pitää yrittää uudestaan vielä.

Puikoilla on myös kaksi toppia. Sny:ltä tulleista ruskeista Bambuista aloitin uusimman Novitalehden kannessa olevaa toppia. Ihana lanka neuloa, ihan tajuttoman pehmeää! Taannoin huusin Huutonetistä vaaleankeltaista Mandarin Petitiä, ja siitä on puikoilla toppi myös. Tilasin oikein mallilehden, missä on juuri tuolle langalle ohjeita. Kun ei tuntunut silmukkatiheys passaavan millään muiden lankojen ohjeisiin. Jaa että miksi ihmeessä kaksi toppia yhtä aikaa puikoilla? Eikös olisi järkevämpää tehdä ensin yksi alusta loppuun, ja jos kesää jää vielä jäljelle, aloittaa toinen... No, idea on siinä, että ohuesta langasta neuloessa alkaa hermo mennä, joten innostus säilyy paremmin, kun voi tehdä muutaman rivin vuorotellen molemmista =)

Poika (vanhin 15v) kaatui eilen mopolla kaveria väistäessään (kaveri tuli kolmion takaa eteen). Onni onnettomuudessa oli, että poika sai lähinnä asfaltti-ihottumaan. Selvitään sideharsoteippauksilla. Hiukan pelästyin, kun poliisi soitti että on sattunut tällanen liikenneonnettomuus... Onneksi tajusi heti sanoa ettei pahasti käynyt. Mustelmia on kovasti luvassa, ja teippauksia vaihdellaan ja Buranaa napsitaan. Mutta ei pahemmin sattunut. Taisi olla enkeleitä matkassa.