Vaikka eilen tuli postilaatikkoon kasa laskuja ja mainoksia, ja puhelinkin soi jatkuvasti lehtimyyjien ansiosta, päivän pelasti SNY:ltä tullut ihana paketti=)
547793.jpg547795.jpg
Salainen neuleystäväni oli itse ommellut essun, patakintaan ja patalapun. Älä ollenkaan ole väreistä huolissasi; musta on aina "must" ja lehtikuviot sointuu myös verhoihin hyvin. Eikä edes kaikki tarvitse aina olla sävy sävyyn! Esiliinaa mulla ei ole ollutkaan käytössä moneen vuoteen (joskus sain jostain kaupanpäällisiksi jonkun ruman kamalan, ja sen heitin pois), mutta kun katsoo paidan helmaa kun kokkaan, niin tarvetta on kyllä. Opettelenpa taas käyttämään, niin säilyy paidan helma puhtaampana... Ja nyt on ainakin sellainen essu että sitä kehtaa käyttää. Patakinnas ja patalappu saivat muuten kehuja isännältäkin, kun kokeili niitä. Valurautainen paistinpannu kuumenee varrestaan aina ihan älyttömästi, mutta ei kuulemma palanut sormet yhtään! Patalappu on tarpeeksi kookas, että soveltuu miehenkin kädelle, ja kinnaskin on hyvän mallinen (kaupasta ostetut ei yleensä ole). Kiitoksia oikein paljon!
547798.jpg
Paketissa oli myös tuollainen neulenukke. Sillä saa tehtyä sellaista icord(?)nauhan tapaista. Tai ehkä te muut tuon jo tiedättekin, mulle tuo on uusi tuttavuus. Puikoilla yritin kerran icordia opetella neulomaan, mutta hermot meni jo parin sentin kohdalla. Mutta tuota pitää opetella käyttämään. Onneksi taustapahvissa on selkeät ohjekuvat.

Niin, että kiitoksi
a oikein kovasti SNY:lleni jälleen kerran!! Oikein alkaa jännittämään, kukahan salainen ystäväni on, sillä ensi kuussahan lähetellään viimeiset paketit, ja lähettäjät paljastuvat...

Vielä lopuksi muutama kännykällä napsittu kuva huomiona siitä, että kyllä se kevät on tullut=) Kuvat on tosiaan vaan räpsäisty kännykällä tuolla ulkona, ja niitä ei ole käsitelty muuten kuin hieman pienennetty, eli kuvalaatu ei ole mikään mahtava. Mutta ajatus noista tulee esille...
547815.jpg547819.jpg547820.jpg547821.jpg547822.jpg547823.jpg547824.jpg