Koska Blogilista näyttää uudistuksista huolimatta tai niiden keskellä päivittyksiä ihan miten sattuu, otin kokeeksi käyttöön Google Readerin. Osasin jopa laittaa sinne jo osan seuraamistani blogeista. Mutta mutta...

Jos blogeja lukee tuolla Google Readerilla, niin siellä näkyy ainoastaan artikkelit ja kuvat. Ei sivupalkkeja, eikä kommentteja. Eli jos haluan kommentoida jonkun blogia, pitää avata se vielä erikseen kyseisen blogin omalla sivulla. Kuuluuko tämä mennä näin, vai onko mulla vaan joku asetus väärin, tai joku rasti puuttuu jostain?? Kai täällä nyt joku muukin on tuota ohjelmistoa käyttänyt ja osaa neuvoa??

EDIT:
Kiitos AnneM vastauksesta =) Juu, kätevältä tuo Google Reader tuntuu näin tunnin kokemuksella. Ajattelin vaan ensin, että käytänköhän mä sitä oikein... Nyt pitää vaan napsutella kaikki suosikkiblogit blogilistan suosikeista tuonne... Siinä menee sen verran aikaa, että parempi varmaan jättää iltaan. Pitäisi vissiin taas töitäkin jatkaa. Poikkesin vaan katsomaan että mikäs systeemi se oikein on, kun toiset on siitä puhuneet... Mutta siis oikein hyvä systeemi, sinne sai uutisotsikotkin =)