Kävinpä kurkkimassa Mintun blogia, ja sitä kautta menin minäkin tekemään tämän testin. Tulos seuraavanlainen:

"Arvostat elämän pieniä nautintoja! Makusi on jo ennättänyt kehittyä keskiverron yläpuolelle ja olet tarvittaessa valmis panostamaan myös pikkuisen omaa aikaasi.

MOKKAPUSU 2 annosta
2 dl maitoa
1 dl vaniljajäätelöä
1 teelusikallinen pikakahvia
1 teelusikallinen kaakaojauhetta
1,5 ruokalusikallista sokeria

Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Huom: Jos kotonasi ei ole kaakaojauhetta, voit korvata sen ja sokerin 2 ruokalusikallisella valmista kaakaojuomajauhetta."

Tuollaista voisi joskus vaikka kokeilla. Kahvi maistuu meikäläiselle turhankin hyvin, ja kaakaokin kyllä laskee:))

Mielihaluja tuli, kun Ihanitsessä joku meni mainitsemaan että Anttiloissa alkaa joku keskusvaraston alennusmyynti tms huomenissa. Ja tarjoukseen tulee siis lankoja!!! Sellaista ei saisi mennä kirjoittamaan minun näkemiini paikkoihin! On nyt niin kaksipiippuinen juttu, että ollako vai eikö... menemättä. Toisaalta ei ehkä kannata hakea lisää lankoja kun ei tiedä kuinka pitkäaikainen tämä mun neulomisisnnostukseni on, ja kun on nuo perheen miesväen sukkalangat tuolla odottamassa puikottamista kunhan saan omat karkkiraitaiset tillukkaani (lapsuudenystävä M puhuu aina tillukkaista, terveisiä Porvooseen jos sattuu lukemaan<3) valmiiksi. Toisaalta, jos innostus säilyy niin nyt sitä voisi tehdä edullisia ostoksia. Yritän olla järkevä enkä taida huomenna lähteä keskustan suuntaankaan. Senkin aikaa mitä reisuun menisi voisin vaikka kutoa sukkia... Toisaalta ruokaostoksille on pakko mennä kuitenkin niin samalla voisi...