Eilen illalla ja vähän tänään aamullakin tuli leikittyä kännykän kameran kanssa tuolla pihalla... Ihan perus vga-kamera, mutta ihan kelpokuvia silläkin tuli. Esitellään sitten hieman mitä tuolta pihalta löytyi. Yhden kuvan kohdalla on kysymys. Oikein vastannut saa pienen palkinnon, ja mikäli oikeita vastauksia on useita, arvotaan palkinto oikein vastanneiden kesken.

1641016.jpg
Aikamoinen luonnonihme tuo voikukan hahtuvapallo. Lapsena noita puhalleltiin... Niin kaunis tuo pallukka on, että se oli ihan pakko ikuistaa myöhemminkin ihailtavaksi.
1641020.jpg
Tuskin silti ihan heti loppuvat. Heh, olis vähän ruohonleikkurille töitä... Haluaisikohan meidän pojat kesärahaa...
1641010.jpg
Eräs yksilö on jopa majoittautunut talon seinustalle. Luulee että saa olla rauhassa, kun tuohon ei ole ruohonleikkurilla asiaa. Kuvan muodosta päätellen sillekin taitaa olla häätö tulossa; postimerkki otsaan ja lähetetään Timbuktuun, vai miten se nyt olikaan...
1641008.jpg
Tuossa majassa leikkii nykyään neiti kavereidensa kanssa. Pojat on jo kasvaneet ohitse majatouhuista. Leikkimökista puuttuu vielä ovi ja ikkunat, neidille sekin tulee. Tramppis sen sijaan on kaikkien lasten käytössä. Kuvanottohetkellä tyhjänä, kun oli käyttäjänsä jo unten mailla...
1641011.jpg
Nämä päivänkakkarat paistattelevat tässä päivää. Asustavat talon kadunpuoleisella seinustalla, ja nauttivat aamupäivän auringosta.
1641013.jpg
Noista saisi vaikka kortin tehtyä. Älkää pelätkö silti, minä oon vain hyvä suunnittelemaan; toteuttaminen onkin sitten hankalempaa. Mutta jos ehtisin, jossain vaiheessa voisi yrittää tuosta tekaista vaikka blogiin uutta yläpalkkia... Laitetaan asia hautumaan.
1641015.jpg
Vaan mikäs se tämä?? Minä tiedän, tiedätkö sinä? Vai keksitkö tälle jonkun ihan uuden käytön? Vastauksia otetaan vastaan ainakin iltaan saakka, ehkä pidempäänkin jos en huomaa katkaista peliä, tai oikeaa vastausta ei vielä löydy. Mutta peli katkeaa aikaisintaan klo 22, sen jälkeen katkeaa epämääräisenä kellonaikana.

Edit lauantaina klo 11:30
Jatketaan osallistumisaikaa vielä. Alan irrotella koneesta piuhoja ja ompelukoneita, pitää siirtää tietokone toiselle pöydälle. Aamupäivän aurinko häikii tässä, ja nyt tajusin että mikään laki ei estä siirtämästä tietsikkaa parempaan paikkaan, ja toista ompelukonetta tähän;) Toinen pöytä pitää vielä ensin raivata ompeluvehkeistä. Pitäkäähän peukkuja, että saan nuo piuhat ja laitteet yhdistettyä takaisinkin (ajattelin yrittää ilman miehistä logiikkaa), niin että brodeerauksetkin jatkuvat entiseen malliin. Että menee sitten oikeat piuhat oikeisiin koneisiin... Osallistumisaika loppuu sitten kun seuraavan kerran saan tietoliikenteen toimimaan.