Jos langan nimi on OnLine Supersocke 6-fach, niin nämä ovat siis ihan ilmeisen selvästi Supersukat! Ja ovat kyllä nimensä veroiset, niin ihanat ovat jalassa... Tykkään näistä ihan hirveästi, hieman ohuemmat kuin seiskaveikkasukat, mutta paksumpaa kuin nallelanka. Väritkin on tässä ekassa kuvassa aika lailla oikeat. Taustalla on Teddy Galaxista jo vuodenvaihteen jälkeen neulomani villajakun takakappale, sekin pitäis kursia kokoon... Lankaa meni näihin 72g, eli minivarsilla sais vielä toiset samanlaiset. Järkevämpää olis silti ehkä tehdä lapaset, taidankin tehdä niin.

397062.jpg

397065.jpg

Melkein identtisetkin näistä tuli. Varpaiden kärjessä ihan hieman häkyy eroa, mutta käytössä se ero ei juurikaan näy=)

397064.jpg

Hassu juttu sinänsä, että jotenkin tuo lanka tuntui pehmeämmältä kuin seiskaveikka, vaikka koostumus siis on ihan sama. Varmasti lumevaikutus, kun nimi on eri... Tai sitten tuohon ihanuuteen vaikutti ne uudet SNY:ni lähettämät bambupuikot=) Seiskaveikastakin toki tykkään kyllä, sitä käytän varmasti yleisimmin ainakin sukkia ja lapasia neuloessani.

Nyt on puikoilla ällöneulomus=( En tykkää Jengasta, mutta pakko neuloa kun lupasin kuopukselle pipon. Kerranhan jo aloitinkin, mutta laskin sillon silmukat väärin.

397066.jpg