Koska meillä vaan ei kaikki tavarat tunnu mahtuvan mihinkään, ajattelin kysyä josko näille löytyisi tarvitsijaa... Eli postikulut lisätään, ja tarjota saa sähköpostiin mhellman @ kolumbus.fi (välit pois ätin molemmin puolin). Valuutaksi hyväksytään joko euroja tai esimerkiksi jotain neulomiseen liittyvää. Enkä yritä rikastua, pääasia jos näille uusi koti löytyisi kun meillä ei käyttöä enää ole. Tarjota siis saa omantunnon mukaan=)

345674.jpg

Kuvan mukaiset ristipistolangat. Ostettu vuonna -01. Osasta tokista on lankaa otettu, mutta osa on ihan kokonaisia. Nämä lähtisivät mieluusti kaikki samaan kotiin, mutta toki saa tarjota yksittäisistäkin väreistä. Kaikille yhdessä tulisi postikuluja euron verran kirjeenä. Muut ovat DMC:n lankoja, mutta nuo poikittain olevat musta ja vaaleanpunainen ovat Anchoria. EDIT: LANGAT MYYTY!

345673.jpg

Jo monen vuoden takaa olevia hengellisiä romaaneja. Ajan patinaa näkyvissä, koska varsinkin kolmella alimmalla on jo ikää. Ihan luettavassa kunnossa kyllä ovat (meillä kohdellaan kirjoja hyvin). Kovakantisia kirjoja. Näistä sen enempää selitä, joka näitä lueskelee niin varmasti tietää. Ja lisäähän voi sähköpostilla vaikka kysyä:) Postikuluja tulee näihin postin hinnaston mukaisesti, selvitän niitä sitten jos joku on kiinnostunut näistä.

345672.jpg

Nämä hieman kevyempään makuun. Keskimmäisen olen uutena ostanut, muut käytettyinä. Eli kunnon takaan hyväksi tuon keskimmäisen osalta, myös kansipaperi melkein ehjä (pieni repeämä takaosassa). Nuo toiset ovat kohtuullisessa kunnossa. Kovakantisia nämäkin. Alimman kansipaperi melko kärsinyt, päällimmäisestä puuttuu kansipaperit.

Eli nämä ovat kaikki minulle tarpeettomia, joten jos kiinnostavat, ota yhteyttä!

Ja jottei vallan kaupalliseksi mene, niin ilmoittelen että Idenan Mohair Luxista on nyt toinen kerä käytetty=) Toinen odottaa vielä kohdetta, mihin sen puikottelen.

345675.jpg