Siis yhteen lahjaneuleeseen ostamani (jo viime kuussa siis) langat ovat viikonloppuna saaneet päähänsä, että ne haluaisivatkin hetken marinoinnin jälkeen muotoontua minulle boleroksi... Siis mähän olen ihan hirveä. Toisaalta siihen lahjaneuleeseen nyt on helppo ostaa lisää tai ihan jotain muuta lankaa.

Mutta taas on ohje hakusessa. Voipi olla ettei sellaista olekaan. Ainakaan suomenkielisenä, ja tämän kokoiseen projektiin en aio lontoon kielellä alkaa...

Mutta jos jolla kulla ompi vinkkiä niin saapi heittää:) Eli pitäisi olla sen tapainen bolero, kuin mikä oli kevään novitan nuorisoextrassa. Sellainen solmittava, pitkillä hihoilla (lyhyet ehkä osaisin soveltaa pitkiksi). Mutta se pitäisi olla jotain ilmavaa pitsineuletta... Olen tässä pari päivää etsinyt sellaista. Yhden postimyyntiluettelon kannessa oli sellainen pitsibolero, mutta käsityöläinen minussa ei antanut itseni sellaista sieltä tilata. Kun tuonhan voisi tehdä itsekin...

Ja jotta tehtyjäkin tulisi kerrottua, niin kerrottakoon että miehelle aloitin eilen illalla pipoa. Mustaa Satu(?) polyakryylilankaa ja Muoriskan mulle taannoin diilaamaa neonvihreää akryylilankaa. Noita värejä pyydettiin. Olin ne saamani neonvärit ajatellut alunperin meidän pojille. Mutta enpä tiedä ovatko sitten liian nuoria vai vanhoja, mutta ei kuulemma missään tapauksessa kelpaa. Mutta mies halusi. Ensin meinasi epätoivo iskeä, kun luulin ettei ole mustaa lankaa talossa (muutakuin keskimmäisen pipoa varten jemmattu isoveikka). Mutta sitten muistin nuo Satut. Tiedä sitten miten hyvä lämpöarvo on akryylilla, mutta toisaalta kun katsoin meidän varastoista löytyviä kaupan pipoja, niin melkein poikkeuksetta ovat juuri sitä.

Nyt lähden hetkeksi pipoa vääntämään. Sitten on pakko laahata itsensä ruokaostoksille... Toisin päin olis järkevämpää, saisi sitten neuloa rauhassa. Mutta jotenkin kauppaan lähjtö ei tänään meinaa millään kiinnostaa.