En sitten voinut vastustaa yhä suuremmaksi käynyttä kiusausta. Kun olin saanut verkkoneulepaidan ensimmäisen hihan valmiiksi, oli ihan pakko hakea Samokset kaapista huutelemasta... No, ajattelin että mallitilkun aloitus ei oikeastaan ole vielä neuleen aloittamista. Kun tekisi mallitilkun valmiiksi välissä, voisi sitten varsinaisen työn aloittaa heti kun olisi virallinen lupa. Ohjetta tutkaillessani huomasin että toppiin tulisikin ainoastaan yksi pitsiraita keskelle etukappaletta. Loput pelkkää sileää:( Sitten kokeilin mallitilkkuun tehdä pitsiä koko ajan niinkuin settiin kuuluvassa jakussa oli. Totesin että tulee liian reikäinen topiksi. Sitten ajattelin että tekisi vuoroin pitsiraidan ja vuodoin 6s sileää. Ja ajattelin että samantien kun kokeilen uudelleen tilkkua, voisin luoda silmukoita ihan sen toppiin tarvittavan määrän, kun tiheys oli jo tarkistettu että täsmää ohjeen kanssa... Mitä sitä turhaan tekemään pientä plänttiä kun sitten joutuu sen purkamaan (minä en lankaa haaskaa tilkkuun jolla ei myöhempää käyttöä ole!), käytännöllisempää tehdä oikeassa koossa niin näkee miten se sitten työssä tulee olemaan...

78007.jpg

Ja tässä ihan uusi puikkopurkkini... Sukkapuikkoja tuolta on vähän hankalampi kalastella, mutta kyllä ne tuolta saa. Pyöröt ovat edelleen "työkalupakissa" missä on myös virkkuukoukut (ne on tuohon purkkiin ihan liian lyhyitä) ja ompelutarvikkeita jne.

78006.jpg

Eiliset vetouistelukisat meni miehen+tiimin osalta ketuiksi. Perämoottori on nyt vainaa. Tällä hetkellä se on purun alla ja mies katsoo vieläkö siitä uusilla osilla saisi toimivan. Toivottavasti!

Edellistä edelliseen postaukseen lisäsin kuvan langoista...