Torstaina oli pakko raahautua ruokakauppaan, ja pitihän ne lankahyllyjen poistobongaukset katsoa. En ole Nallen Coloreita ostanut yhden virheostoksen jälkeen, eikä ainakaan nämä seuraavassa kuvassa näkyvät värit ole mun suosikkejani. Mutta, eipä nuo sukatkaan ole mulle, vaan kuopukselle. Kokeeksi ostin yhden kerän häntä ajatellen kun oli nyt ihan yksiväristen Nallejen hintaista. Ja kuopus on hyvin tyytyväinen sukkiinsa=) Puikoilla on nyt samasta langasta myös lapaset hänelle.

353204.jpg

Kun sukka on kokoa noin 30, ei tuo pätkävärjäys tee ihan sellaisia migreeniraitoja kuin minun jalkani kokoisessa tekisi. Näin kuvasta katsottuna, nuo sukat muuten näyttää oikeesti paljon kamalammilta kuin ovat oikeesti! Kun ne on kuopuksen jalassa, niin ovat "ihan kivan näköiset", vaikkei kuvasta päätellen uskoisikaan. Lapasissa tuota siksakkimigreenikuviota tulee vielä vähemmän, kun silmukkamäärä on vielä 4s pienempi.

Koska lankaa meni näihin vain 44g, ja lapasiin varmaan menee saman verran tai apri grammaa vähemmän, voisin kokeilla jos loppukerä riittäisi pipoksi. Jollei sitten siihen tule silmukkamäärästä aiheutuen vallan hulvatonva värien vilinää...